A Bieber dream, Chapter 65

Han var så fin men jag var endå så sårad efter det som hänt. Det var inte första gången. Jag avslutade sen kyssen och kollade allvarligt på Justin.
- Lovar du och svär på att du aldrig kysser Jasmine eller någon annan tjej så länge som det är vi? Sa jag och han kollade först bara på mig men nickade sen.
- Jag lovar.. Sa han och kramade om mig. Vi somnade snabbt därefter hand i hand i soffan..

Jag vaknade mitt i natten av att jag var så svettig och jag låg i min säng, plötsligt känner jag att någon ligger brevid mig och ser att det är Justin, fort därefter kom jag på att jag kysst honom igår och att vi har rett ut allting.. jag började tveka lite på om det var rätt, för seriöst.. detta var tredje gången och det har gått för långt, jag gav honom denna chansen men icke ska han tro att han kan få tillbaka mig så lätt.
Jag kollade på klockan och såg att den var 3 på natten, Justin sov och jag tog mitt täcke och kudde och sen gick ner och la mig på soffan istället, mamma och pappa hade tydligen inte kommit hem än. Jag bäddade fort och sen somnade om.
JUSTINS PERSPERKTIV

Jag vaknade av att solen sken rakt in i mina ögon, jag sträckte på mig och gäspade och tittade sen runt och insåg var jag va, i Jolinas rum, plötsligt kom jag på allt som hänt igår och log lite för mig själv men slutade fort när jag såg att hon inte låg brevid mig så jag reste mig snabbt upp och smög ner för trapporna sakta så inte hennes föräldrar skulle höra mig, men dom hade tydligen inte kommit hem än. Jag smög fram till soffan och där låg hon, sov som en ängel. Jag smekte hennes kind lite lätt och hon ryckte till, hon gnuggade sina ögon och kollade sedan på mig nogare.
- Godmorgon sömntuta, sa jag och log
- Jaja, hej på dig med sa hon och reste sig upp och började gå mot toaletten.. Oj, hon hade väl vaknat på fel sida och varför sov hon på soffan för? tänkte jag.
- Får jag ingen morgonpuss, sa jag och gjorde min ''puppy-min'', hon kollade på mig med en ''vad fan tror du'' blick och sen gick hon in på toaletten. Jag orkade inte bry mig så mycket om det utan gick istället upp för att ta på mig och sen dra, precis innan jag skulle gå så går jag in i Jolina..
- Var ska du? mumlade hon och kollade upp på mig
- Hem.. tänkte jag, du verkar ha vaknat på fel sida så jag ska inte störa
- Du stör inte Justin, men jag är fortfarande sur. När hon sa det fick jag en klump i magen och sen väldigt stora skuldkänslor.
- Men.. du verkade ju.. helt glad igårkväll?
- Men det var igårkväll, snälla Justin jag har gett dig 3 chanser, och du har sumpat allihopa.. låt mig tänkta lite, jag ska träffa kev.. en kompis idag ändå. Kev? Vem fan var Kev tänkte jag.. Kevin! Killen som Christian sett umgåtts med Jolina medans vi varit ifrån varandra, jag kände hur avundsjukan steg inom mig men vad kunde jag göra, jag kan inte bestämma vem hon ska träffa direkt..?
- Jaha, okej men ja.. ha så kul då, eller ja..
- Kan du sluta vara så jävla avundsjuk Justin, hur tror du jag känner efter 3 gånger?!
- JAG HAR SAKT FÖRLÅT JOLINA, JAG HAR LOVAT ATT ALDRIG GÖRA OM DET IGEN, VAD VILL DU ATT JAG GÖR?! skrek jag och jag såg hur rädd hon blev, jag gick mot henne men hon backade bara och nu började hennes ögon fyllas med tårar.
- Ja..ja.. jag vill att du.. går, nu.
Jag bara kollade på henne och insåg hur rädd hon var, hon ville inte ha mig och nu hade jag kanske förlorat henne föralltid.. Jag gjorde som hon sa, fast först kollade jag på henne en sista gång och försökte säga ''förlåt'' men hon vände bara blicken.
JOLINAS PERSPERKTIV

Aldrig någonsin hade Justin skrikit så åt mig, aldrig någonsin hade NÅGON skrikit så åt mig, allt blev för mycket och nu ville jag aldrig mer snacka med honom.. han kan inte komma på fler ursäkter till detta, det finns inte, det går inte, han kan inte!
Det var nu bara morgon och jag bestämde mig för att gå och ta en dusch, jag hade ändå inget bättre för mig.
Timmarna rullade förbi och jag gjorde fortfarande ingenting, jag antingen åt, kollade på tv eller satt vid datorn, justin hade bara tweetat: ''i lost my favorite girl'' och han menade antagligen mig men jag brydde mig inte alls, aldrig mer ville jag prata med honom och jag bryr mig inte om han är justin bieber eller om han ger mig en jävla traktor.

Förlåt för ett sjukt kort kapitel, men jag måste gå nu haha, kommer mer imorgon! Kommentera vad ni tycker också, det hjälper!

Postat av: Celine

Jättebra! Längtar tills nästa!:D

2010-12-17 @ 22:59:13
URL: http://lovetobieber.blogg.se/
Postat av: erika

Rösta gärna på mig på http://www.trapphuset.se/magneter-i-form-av-kamera/

Avslutas 20 dec. Jag röstar självklart på dig i någon tävling om du vill det.

Tack tack!

2010-12-17 @ 23:17:32
URL: http://shopaholicans.blogg.se/
Postat av: Anonym

Sååå braaaaaaaa:):D

2010-12-17 @ 23:27:48
Postat av: isabell

jag tycker att du skriver jätte bra. och så att hon måste få tänka lite. för i dom andra novellerna blir dom vänner på en gång. och det här är den ända novellen som jag faktiskt gråter till, för att du skriver det så bra.

MEEEEEEEEEEER! :D

2010-12-18 @ 00:19:22
Postat av: Anonym

shiiiit vad bra, tre till idag?:]<3

2010-12-18 @ 10:48:52
Postat av: emilia

Skit bra novell !!

Men asså måste det typ alltid vara Justin som gör fel ? :s

SJUKT BRA NOVELL IAF :D ♥

2010-12-18 @ 11:35:35
Postat av: Frida Schneider

Har de här hänt på riktigt?

2010-12-18 @ 11:52:21
URL: http://fridaschneider.blogg.se/
Postat av: Anonym

As bra, många mer ida!!!!!=):D

2010-12-18 @ 12:17:52
Postat av: frida

meeer!! sjukt bra!!:)

2010-12-18 @ 17:48:27
Postat av: Alice

Behöver du någon hjälp med din blogg eller vet någon som behöver det? Kan du snälla du höra av dig till min mail adress?! Är jätte taggad på att skriva bieber-noveller men vill inte göra en egen blogg! Snälla hör av dig! :D <3

min mail e [email protected]

/alice <3

2011-06-29 @ 12:13:28
URL: http://-

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: