a Bieber dream, Chapter 33

Det är klart att jag känner Joanna tänkte jag för mig själv, men juste.. det visste ju inte Justin, aja.. gjort är gjort och jag såg vad jag såg! Jag sket i och svara för vi var framme nu, vi hade precis kommit i tid för vårt plan gick om 15 minuter. Mamma betalade taxi chauffören och vi gick ut.
Nu satt vi på planet, Jag längst in, mamma i mitten och Joanna längst ut, helt plötsligt får jag ett sms från.. justin, vad fan vill han nu då tänkte jag för mig själv och började läsa..
Det är klart att jag känner Joanna tänkte jag för mig själv, men juste.. det visste ju inte Justin, aja.. gjort är gjort och jag såg vad jag såg! Jag sket i och svara för vi var framme nu, vi hade precis kommit i tid för vårt plan gick om 15 minuter. Mamma betalade taxi chauffören och vi gick ut.

Nu satt vi på planet, Jag längst in, mamma i mitten och Joanna längst ut, helt plötsligt får jag ett sms från.. justin, vad fan vill han nu då tänkte jag för mig själv och började läsa..


" Jolina, var inte sur! Vi är inte ens tillsammans.. Och jag kysste faktiskt inte henne.. Vi kramades och så kom du precis när hon skulle släppa kramen.. Så det såg bara ut så.. Förlåt Jolina.. Förlåt.. xo Biebs"
Jag brydde mig inte om sms utan stoppade bara ner mobilen i fickan igen. Och Joanna visste att jag faktiskt gillade Justin lite.. Eller? Jag orkade inte tänka mer så jag lutade mig mot fönstret och tillslut somnade jag.

- Haaaallå? Sa mamma retsamt och glodde på mig.
- Va? Sa jag och kisade med ögonen.  Jag hade precis vaknat. Jag fick tillslut upp ögonen helt och kollade mig omkring, vart är alla? Jag ställde mig upp och så ser jag Joanna.
- Asså Jolina, förlåt.. Jag kan förklara! Sa Joanna oroligt och kollade på mig. Jag gick bara förbi henne och ut från planet. Det var några lite längre bak men dom flesta hade nu gått av.
- Vad är klockan? Sa jag och sneglade åt mamma.
- Jag vet inte. Sa mamma ireeterat.
- Men vad är det? Röt jag. Hon var så jävla sur hela tiden.. Tyckte jag..
- För att du och Joanna aldrig kan gå en hel dag utan att vara vänner! Sa mamma och stannade upp för att kolla på mig och Joanna som kollade på varandra.

- MEN DU VET INTE VAD SOM HAR HÄNT? Skrek jag och gick snabbt där ifrån. Jag gick bort mot väskbanden för att kolla efter min resväska. Strax efter mig kom mamma och Joanna. Dom kollade bara på mig båda två och sen så gick vi ut på utsidan.
- Hur kommer vi hem? Suckade jag och kollade på mamma. Men hon iggade mig och så kommer plötsligt en bil. Det var pappa som hade kommit.
- Heej! Sa pappa och tänkte ge mig och mamma en kram. Men både jag och mamma gick undan och satte oss i bilen och stängde dörren efter oss. Både pappa och Joanna kollade på oss som små ufon. Joanna och pappa satte sig sen i bilen. Det var väldigt tyst hela vägen. Tills pappa bröt tystnaden.

- Okej, vad är det som har hänt? Sa pappa och kollade bak. Jag skakade bara på huvudet.
- Nej, det är inget speciellt! Sa mamma tillslut. Jag slängde en hård blick på mamma och hon suckade lite lätt och kollade ut genom fönstret.

Bilresan gick annars ganska fort. Så fort vi hade släppt av Joanna började alla prata i mun på varandra.
- Varför bråkar ni? Det är så onödigt.. Suckade mamma.
- Ja, det tycker jag med! Instämde pappa.
- Men det är inte jag som går runt och hånglar me.. Nej det var inget. Pappa parkerad bilen utanför oss och mamma kollade frågandes på mig.

- Vadå? Sa mamma besämt.
- Nä, inget! Mummlade jag lite tyst.
- Jo något var det, Det fattar vi Jolina! Röt pappa framifrån.
- MEN DET ÄR JU INGET? Röt jag och gick ur bilen och smällde dörren efter mig. Jag tog upp min hemnyckel och gick in. Mamma fick ta in min väska. Jag orkade inte det. Jag gick upp på mitt rum och satte genast på datorn. Det var nog den jag hade saknat mest. Jag log lite för mig själv när datorn gick på.

- Är du hungrig? Ropade mamma nedifrån.
- Klockan är 12 på natten! Stönade jag. Hon svarade inte. Jag loggade in på twitter och kollade om Justin hade skrivit något nytt. Men det hade han inte. Jag stängde av datorn och la ner den på golvet. Jag ställde mig sakta upp och började gå mot toaletten för att sminka av mig. Den här gången gick det mycket bättre. Jag hittade till handduken direkt. Sen så borstade jag snabbt tänderna och gick till mitt rum. Jag sket i att säga godnatt till mamma eller pappa utan jag gick bara och la mig. Precis innan jag skulle somna så fick jag ett sms från Justin.. Jag läste snabbt igenom det. Fan! ...

Ni får mera imorgon :) Och kommentera lite mera kanske? :D Men vad tror ni det står? Puss.. Och det blev ingen bild.. Hittade ingen bra ;)


Postat av: anonym

Tack så mkt för att ni skriver!!! uppskattas något enormt!! Det är as roligt att läsa verkligen!!!:)

2010-11-29 @ 21:39:14
Postat av: Anna

ingen aning... :D

2010-11-29 @ 21:39:28
URL: http://theannalife.blogg.se/
Postat av: Julia <3

asså jag älskar denna bloggen!! Ni skriver ju asbra!! Bättre än bieberstorys om ni har läst den bloggen :) Längtar till nästa del <3

2010-11-29 @ 21:42:26
Postat av: iidabieber

jag älskar din novell älskling ida <3



fortsätt nuuuu <3



2010-11-29 @ 21:51:14
URL: http://iidavictoria.blogg.se/
Postat av: elle

TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACK FÖR ATT NI SKRIVER SÅ MYCKET, BLIR JÄTTE GLAD KANINTE SLUTA ATT LÄÄÄÄSA !!!!

2010-11-29 @ 21:56:19
Postat av: FRIDA

så sjukt bra!!!<333

2010-11-29 @ 22:00:41
Postat av: Julia ♥

OMG kan dom inte fatta att dom har känslor för varandra? :O MEEER ! ♥

2010-11-29 @ 22:09:53
URL: http://juliamjfan.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: