The Diary of my life - Chapter 1

Efter nästan 8 hela månader på My World Tour 2010 med fullbokat schema hela tiden så är den äntligen slut. Jag ska hem till Atlanta först och sedan vidare till Canada, Stratford för att umgås med Ryan och Chaz men självklart mormor och morfar också.

- Justin, vi är framme! Hörde jag mamma säga samtidigt som hon skakade mig. Jag kollade mig omkring samtidigt som mina läppar formades till ett leende - Jag var hemma. Jag gnuggade ögonen samtidigt som jag hastigt reste mig upp så allting snurrade runt för några sekunder. När jag kunde se klart igen så sprang jag ut ur bussen och fortsatte mot huset, äntligen var jag hemma!

Jag sprang upp på mitt rum och kastade mig i sängen för att några sekunder senare resa mig upp och ta fram min dator ur väskan som mamma burit upp medan jag sprungit runt i huset. Jag satte på Macbooken, klickade upp Safari och sedan in på twitter.
''Im finally home, home sweet home! Gonna take a trip to the city later, see you there maybe? ;)''

Med ett klick på ''Tweet'' så var tweeten uppe på min profil och innan jag han blinka så översvämmades mina mentions. Jag scrollade både upp och ner för att retweeta och följa några fans. Jag la hastigt ner datorn och gick upp ur sängen. Jag drog av mig tröjan som jag åkt med och bytte snabbt till en t-shirt.
Min mobil plingade till och med ett leende läste jag smset som Ryan precis hade skickat.

"Hey bro, hur har du det? Hörde att du precis kommit hem, längtar som fan tills du kommer hit!" stod det och jag log för mig själv.

"Jätte skönt att vara hemma, ska dra ut lite hade jag tänkt.. Kommer på Tisdag, alltså.. 3 dagar kvar!"

Jag skickade iväg smset och drog sen på mig en kofta. Med ett glatt suck gick jag ner till mamma som stod och höll på i köket.
- Jag går ut lite, är Kenny i bussen? Frågade jag och hon nickade som svar. Jag hörde hur det plingade till i mobilen ännu en gång och med en snabb rörelse så var mobilen i mina händer.

" Härligt! Både jag och Chaz längtar, hälsa familjen!" skrev han och jag knappade in ett ''Det ska jag'' och skickade iväg det. 

När jag lagt ner mobilen i fickan igen så gick jag med snabba steg ut till turnebussen och letade upp Kenny.
- Kenny, följ med mig in i stan! Ropade jag och boxade Kenny lätt på armen.
- Som du vill Bieber, ska vi ta bilen eller? Sa Kenny och jag log samtidigt som jag gick och satte mig i bilen med Kenny bakom mig.

- Så, vart ska du?
- Kör in mig till stan bara, vi kan kolla runt lite.. Överaska fans och så! Skrattade jag och Kenny skakade bara på huvudet.
- Ibland undrar jag hur du tänker egentligen men visst.
Jag flinade bara åt honom och höjde radion.

När vi kom in i stan så var det väldigt folktomt, men tillräcklig mycket för att jag skulle bli upptäckt.
- Justin! Varför gjorde vi detta egentligen? Frågade Kenny uppspelt och låste snabbt upp bilen. Han hoppade in och jag skulle precis sätta mig innan jag stannade upp. Det kom flera fans springandes mot bilen som skrek efter mig.
- JUSTIN! Hoppa in i bilen, NU! Utbrast Kenny.

- Men jag kan inte bara dissa min fans! Flinade jag och smällde igen dörren efter mig. Kanske runt 20 tjejer kom nu fram till mig, Vissa grät, vissa skratta men de flesta skrek.
- JUSTIN! JAG ÄLSKAR DIG! Skrek en tjej och hoppade nästan på mig. Jag besvarade henne med ett leende och skrev sen en autograf på hennes arm. Kenny kom snabbt fram till mig, antagligen för att jag inte skulle bli nertrampad som jag förmodligen annars hade blivit.

Jag skrev en autograf till resten av tjejerna och tog sen en grupp bild. Jag tackade och gick sen in i bilen.
- WE LOVE YOU! Var det sista jag hörde innan Kenny körde därifrån men jag bara log och var tacksam.

- Är du galen? Du kan inte bara stanna så! Utbrast Kenny. Jag skrattade bara åt honom samtidigt som jag kollade ut genom fönstret. Solen sken starkt och vattnet glänste som diamanter. Jag kollade på klockan som bara var halv 3. Jag lutade mig tillbaka i sättet och log.

Mitt liv kan vara riktigt jobbigt ibland, kändis livet är sjukt. Men när det gällde mina fans var ingenting fel. Dom är verkligen underbara och jag älskar dem.

Soo.. Vad tycks? Detta är förstås bara första chaptert men vi gjorde det lite annorlunda och började med Justin's persperktiv. Snart kommer tjejen in så ha tålamod! Kommentera nu så vi vet om vi ska fortsätta med novellen eller inte!

BTW: NI ÄR JU HELT AWESOME, 55 KOMMENTARER I FÖRRA INLÄGGET!

Update: Några av er undrade om vi tagit bilder från konserten. Jag (E) har gjort det och ni kan adda mig på Facebook - Elma Bieber Veskovic så kan ni se dem där! :)

Postat av: Johanna

grymt bra, mer mer :d§

2011-04-04 @ 20:25:29
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: B

Jättebra! :D<3

2011-04-04 @ 20:31:31
Postat av: Johanna

Super bra början!!:D

2011-04-04 @ 21:06:04
URL: http://myownstoryss.blogg.se/
Postat av: Anonym

asbra

2011-04-04 @ 21:12:36
Postat av: Julia

Verkligen sjuukt bra början!! Jag älskar att det är lite anorlunda!!

2011-04-04 @ 21:17:10
URL: http://juliagarcia.devote.se
Postat av: josefine

Rätt okej början :) lite tråkig men är nyfiken vad som händer i canada och allt :) mer!!

2011-04-04 @ 21:20:42
URL: http://josefinerosto.blogg.se/
Postat av: agon

Hej Elma! Din vän här, jag är otroligt kär och kåt i dig, vill di snäääälla gifta dig med mig? Är det en sann berätellse föressten?! OMG DU ÄGER GULLET <3

2011-04-04 @ 21:27:58
Postat av: Madde

Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeera!

2011-04-04 @ 21:29:53
URL: http://karinbeatrice.blogg.se/
Postat av: sofia

grymt! :D

2011-04-04 @ 21:52:36
Postat av: julia.

mer, så sjukt bra !

2011-04-04 @ 21:59:44
Postat av: Anonym

Grymt!

2011-04-05 @ 16:26:47
URL: http://abieberstorybyme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: