The chosen is you, Chapter 29. (Kort del)

Jag kände mig lite dum att jag inte förlät honom, men det han gjorde.. det var hellt enkelt inte okej. Jag gick snabbt in på twitter och skrev " Även fast sanningen ibland är hemsk, så är sanningen det bästa. Utan sanningen så hade alla bara gått runt och vart bluffar, precis som du. Och du vet vem du är". Jag tänkte efter lite men la upp det sen. Jag stängde ner datorn eftersom FaceBook var något jag inte var inne på. Folk har börjat fatta att det var jag på bilderna med Justin, och därav hatbrev. Jag la ner datorn på golvet och kollade mig i spegeln, jag såg hemsk ut. Men varför ska jag bry mig, det är endå ingen som ser mig. Varför ska allt vara så svårt! Jag bara stog där länge och granskade mig själv. Vad är egentligen menningen med livet?


(vet inte vrf det blev grått runt omkring?)

Dagarna gick och jag åt fortfarande lika lite. Jag hade blivit smalare och satt alltid på mitt rum, antingen vid datorn eller så gjorde jag ingenting. Justin hade fortfarande inte hört av sig, fast jag sa ju att han inte skulle göra det. Sommarlovet börjar imorgon och mina kompisar har börjat märka att något är fel.
Dom frågor ofta efter Justin, men jag har alltid samma svar. - Jag vill inte snacka om honom. Det var det enda svaret jag hade. Jag kände inte Justin så jätte bra, men endå så förstörde han allt för mig.
Justin skulle även komma på konsert här i Sverige. Vilket datum? Det vet jag inte. Jag vill inte veta heller. Jag ställde mig upp och tog på mig en klänning jag skulle ha idag på avslutningen. Plötsligt pep det till i mobilen. Jag kollade och såg vem det var, Justin. Fan honom, nu kommer han och smsar mig? Flera månader senare? Jag tog upp mobilen och läste vad han skrivit.

" Vet att jag inte hört av mig, du ville ju inte det. Så jag respektarar det. Skulle bara säga att det är slut med mig och Selena, hon hatar mig nu. Men det var det enda rätta. Och som du säkert vet så är jag i Sverige nu, men jag är i Stockholm då. Ville bara säga det. Och vad du än säger, så saknar jag dig. Väldigt mycket faktiskt."
skrev han och jag kände hur några tårar letade sig fram. Var han här nu? Redan? Jag la ner mobilen och torkade bort några tårar. Jag orkade inte svara. Jag sminkade mig snabbt och skulle sen möta Olivia och Jenna vid kiosken. Jag lockade håret snabbt och jag såg riktigt sommrig ut. Jag tog på mig mina klack- skor och gick sen ner.
- JAG GÅR NU! Skrek jag och gick sen utan att någon hann svara. När jag kom fram till kiosken så var Olivia och Jenna redan där.

- Heeej! Log Jenna och gav mig en kram. Samma sak med Olivia.
- Vart är Isabella? Mummlade jag och dom ryckte på axlarna.
- Hon skulle gå med dom andra.. Mummlade Olivia och jag nickade. Vi satte oss sen och tog en varsin glass eftersom skolavslutningen skulel börja om lite mer än en timma.
Vi satt och pratade om allt möjligt och hade väldigt kul, jag hade saknat det här. Eftersom på senaste tiden hadde jag bara tänk på Justin.. Plötsligt börjar Olivia och Jenna stor flina. Jag log ett snett leende mend om bara flinade.
- Duvet, vi är ju världens bäst personer, eller hur? Log Jenna stort och jag skrattade.
- Ja, så vi har fixat en överasskning till dig sen! Just saiyng! Log Olivia och jag gav dom en blick.
- Sluta, vadå? Log jag stort och dom skakade på huvudet.

- Du får se på avslutningen! Flinade Olivia och jag skrattade. Jag gav dom sen en kram och vi började gå mot "kyrkan" där avslutningen var. Såfort den började så var det några som sjöng och en massa saker. Det var riktigt tråkigt. Rekton hade lite tal och så, sen så tog den slut.
När jag kom ut ur kyrkan så hade en massa männsikor sammlat sig runt en person. Visa skrek och några grät. Jag gick lite närmare och mötes av en blick, det får inte vara sant. Nej!

OOOOH, Vem är det? Är det Justin , eller är det kanske någon annan tjej med brunt hår och bruna ögon som börjar på s? Ni får se..
Kommentera min frågestund på www.idalinneea.blogg.se också, då får ni mer upptadering! ;) Puss Ida♥

Postat av: Anonym

sååå bra, meraa nu :D

2011-02-06 @ 22:08:46
Postat av: Anonym

Det får inte vara selena !!! Det måste vara justin !! :D

meer <33

2011-02-07 @ 07:54:31
Postat av: Anonym

mera :D fett bra !! <3

2011-02-07 @ 11:52:44
Postat av: Anonym

Omg mer!! De borde va Justin o hon ska springa där ifrån haha

2011-02-07 @ 14:48:14
Postat av: Anonym

skiitBRA!!!!!MEEEER

2011-02-07 @ 14:58:53
Postat av: Johanna

Det är säkert Justin!!!! :O Naw, stackars lilla sara :(

2011-02-07 @ 19:34:06
Postat av: Anonym

Haha omg!! Säg att de e selena!!!!!!!! :D

2011-02-09 @ 18:18:02
Postat av: Alicia

klicka er in på min nya bieber-novell-blogg.



http://foreverlovestories.blogg.se

2011-02-10 @ 11:34:32
URL: http://foreverlovestories.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: