The chosen is you, Chapter 17.

- Nja.. jag orkar inte resa på mig.. Fnittrade hon och la sig med ryggen imot mig. Jag skrattade och la mig i Chaz säng brevid och hon vände sig sen om mot mig. Vi låg där och kollade på varandra länge, väldigt länge. Jag kollade henne djupt in i ögonen och dom var hellt underbara.
- Du har välldigt fina ögon.. Mummlade hon och kollade tillslut bort.
- Tack, men du har finare.. Sa jag och hon skakade på huvudet. Jag log lite och la mig sen på rygg. Det var länge sen jag gillade någon, och det skulle nog bli fel att vara förälskad nu. Jag vet inte hur folk kommer ta det, men känslan jag känner just nu känns inte normal.. Utan jag känner mig.. nykär..

- Vad tänker du på? Flinade Sara och jag skrattade lite.
- Inget.. Sa jag och suckade lite. Hon log lite snett och slöt sen ögonen.
- Okej.. Godnatt.. Sa hon tyst och la sig med ryggen imot mig. Jag låg och tänkte lite men somnade snabbt därefter. Det har varit en tuff dag..
Nästa morgon vaknade jag av att jag fick solen i ögonen. Jag hjäspade lite och satte mig sen upp. Plötsligt så inser jag att jag inte är i mitt egna hotellrum och börjar skratta lite.
- Shit, detta är helt sjukt.. Mummlade jag för mig själv och sträckte lite på mig.
- Vadå? Flinade Justin som låg och kollade på mig. Jag kollade lite osäkert tillbaka och ställde mig upp. Jag gick sen in på badrummet istället för att svara. För det skulle bara bli pinsamt. Jag kollade mig snabbt i spegeln och jag såg hellt hemsk ut.
- Fan som jag ser ut.. Sa jag och tvättade ansiktet snabbt. Jag öppnade sen dörren och kollade ut. Justin kom gående mot mig och log lite.
- Hej Shaw.. Sara! Flinade han och jag kollade frågandes på honom.
- Shaw? Vad betyder det?
- Nej inget.. Mummlade han och gick iväg. Jag följde han med blicken och gick sen ut ur badrummet helt.
- Oookej.. Mummlade jag för mig själv och gick ut till dom andra.
- Varför är jag här? Sa jag så fort jag var framme.
- Du orkade inte gå upp.. Sa Justin och log mot mig?
- Upp?
- Upp ur sängen.. Tillade Chaz och jag nickade.
- Jaha.. Okej, men vad är klockan? Log jag och Justin kollade ner i sin iphone.
- Halv 11. Vadårå? Log Justin och jag fick plötsligt en välldans panik.
- Shiiit! Utbrast jag och slängde på mig mina skor. Jag tog min väska och sprang sen ner mot mitt rum utan att ens säga hejdå. Fanfanfan.. Jag måste ju packa och allt! Hur ska det här gå då? Jag låste snabbt upp dörren och gick in. Jag kollade mig omkring och såg att allt redan var packat.
- HALLÅ? NÅGON HÄR? Ropade jag och la ner min väska på golvet.
- Här inne! Ropade Jenna från badrummet. Jag småsprang dit och stannade vid dörren.
- Vart fan har du varit? Jag fick ljuga för din mamma och pappa och sa att du sov på soffan.. Röt Jenna och jag kollade ledset på henne.
- Förlåt, men jag somnade.. hos Justin.. Mummlade jag och kollade ner i marken.
- Jaja, orkar inte ta det där nu.. Men jag packade våra saker och din mamma och pappa och även Jasmine är där nere nu! Vi åker om en halvtimme. Log Jenna och jag nickade.
- Tack så jätte mycket! Sa jag och plötsligt knackade det på dörren. Jag sprang mot dörren och såg till min förvånning vem det var. Hur visste han vart jag bodde?
- Hu..hur visste du vart jag bode? Sa hon och log stort.
- Jag frågade i lobbyn, varför stack du? Hade bråttom eller? Sa Jag och lutade mig lite mot väggen. Jag drog upp luvan och log.
- Vi ska åka hem om en halvtímme.. Sa hon och jag blev från glad till ledsen.
- Jaha okej.. Vart bor du då? Sa jag och kollade ner i marken och sen upp på Sara igen.
- Göteborg.. Flinade hon och jag kollade frågandes tillbaka.
- Göteborg?
- Ja, asso en stad i Sverige typ.
- Typ? Log jag och hon skrattade lite. Vi pratade en stund tills hennes kompis Jenna kom ut.
- Vi måste åka n.. Sa hon och blev hellt tyst när hon såg mig.
- Hej! Log jag och hon log lite tillbaka.
- Ja.. öhm.. Sara, vi ska åka nu! Eftersom vi tar planet hem så måste vi vara där vid halv 1. Och klockan börjar närma sig 12! Sa hon och Sara nickade.
- Ja, som du hörde så ska vi åka nu.. Sa Sara och kollade ner i golvet.
- Öhm, ja.. Sa jag och kollade på henne. Hon kollade sen upp på mig och log ett snett leende. Jenna tog doms väskor och gick sen ut ur rummet.
- Jaja, det har vart dom bästa dagarna i mitt liv ska du veta. Detta har vart en dröm för mig! Och ja, hejdå.. Sa Sara och gav mig en kram. Jag besvarade den och kramade henne länge. Hon släppte mig tillslut och log.
- Okej.. Hejdå! Sa jag och hon började gå.
- VÄNTA! Utbrast jag precis innan hissen skulle stängas.
- Vadå? Log Sara och jag gick fram till dom.
- Kan jag få ditt nummer? Log jag och hon nickade.
- Självklart! Sa hon och skrev in det i min mobil. Jag ville inte ge ut mitt nummer, även fast det var ett fan eller inte. Ínte till någon jag inte känner så bra iaf.. Hon gav mig sen en sista kram och åkte ner. Jag stog länge och bara glodde rakt framför mig och vaknade sen till liv. Jag tog trappan upp till vår vånning och gick sen in i vårt rum.
- Vart gick du? Sa Chaz så fort jag kom.
- Jag snackade med Sara, dom åkte nu.. Mummlade jag och kände lite hur det högg till. Men en sak är säker, imorgon så ska jag göra en speciell sak. Och Chaz ska följa med!
Jag gick ut från hissen och gick mot mamma och pappa.
- Hej, vad sena ni är? Vi har bråttom nu! tåget går om bara 2 timmar.. Sa pappa och vi nickade. Vi chekade snabbt ut och gick sen och tog en taxi. Vi började sen åka mot flygplatsen. När vi kom fram så checkade vi in våra väskor och saker och flyget skulle nu gå om en timme. Så fort vi fick gå på så gjorde vi det, och eftersom det låg välldigt nära Göteborg så tog det drygt 40 minuter att åka. När vi kom hem så lämnade vi först av Jenna och sen åkte vi hem till oss. Jag la ihop mina kläder som jag skulle ha på cheerleadingen och packade sen upp mina saker. Jag hörde hur det pep till i mobilen och gick snabbt och kollade.
" Pappa hämtar oss efter skolan imorgon så åker vi sen till tränningen. Vi han ju inte den idag, men jag känner mig rät säker på stegen. Hur är det för dig då? Xo Jenna! " Skrek hon och jag svarade snabbt. " Okej, så bra då.. Jodå, känner mig rät säker jag med.. Och du, snacka inte om Justin och mig i skolan imorgon? Att jag träffat han och så.. Det kommer bli kaos då.. Lova det!" Skrev jag och fick snabbt ett svar. " Jag lovar! Jaja, ska sova snart.. är faktiskt trött.. " Skrev hon och jag sket i att svara. Jag packade sen ihop min skolväska och sneglade mot klockan. Den var redan halv 8. Jag gick ner och tog snabbt en macka och tog sen upp min dator så fort jag kommit upp. Jag kollade runt lite och hjäspade sen.

Jag la ner min datort och la mig på rygg i sängen. Varför ville Justin ha mitt nummer? Han gillade mig inte.. Det vet jag! Men jag kan fortfarande inte förstå att jag träffat min idol, detta är ju helt sjukt! Jag låg och tänkte lite och slöt sen ögonen. Snabbt efter så somnade jag med kläder på.

Postat av: Anonym

MERA NUUUU :d

2011-01-22 @ 18:02:12
Postat av: Anonym

aweeesome!!

2011-01-22 @ 18:21:47
Postat av: josefine

skit bra! MER NU!! xd

men ikväll? snälla xd

2011-01-22 @ 18:40:17
URL: http://josefinerosto.blogg.se/
Postat av: Johanna

Svinbra!!!!:D längtar tills nästa:D

2011-01-23 @ 00:16:47

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: