The chosen is you, Chapter 21.


- Det är olycklig kärlek. Vissa är så kära att dom gör vad som helst för varandra, absolut allt. Dom gör allt tillsammans och delar på allt dom har. Medans vissa tar det som en lek. Men kärlek är samtidigt till vänner och familj, alltså på alla möjliga olika sett. Sa jag och kastade ner en sten i vattnet. Hon skrattade lite och vände sig mot mig.
- Det där sista visste jag, så efterbliven är jag inte..
- Haha okej.. Log jag och kollade mot henne. Hon vände huvudet mot mig och kollade mig djupt i ögonen. Jag böjde mig försiktigt fram och hon slöt ögonen. Jag kände hennes läppar mot mina och det kändes underbart..


Det kändes så skönt att sitta och prata ut med en kille. En kille som verkligen var äkta och hur underbar som helst. Jag kollade snabbt mot honom och kollade han rakt in i ögonen. Dom var så otroligt fina. Det kändes som om han kollade in i hela min själ. Jag log innombords och jag märkte hur hans ansikte närmade sig mitt. Jag hade aldrig kysst en kille, så visste heller inte hur det går till. Men jag har sätt andra, och det räckte för hellt plötsligt så kysste jag honom. Jag blev hellt pirrig i kroppen och ville bara skrika av glädje. Hans läppar var fuktiga och smakade vanilj. Jag rös lite och kände hur hans tunga letade sig fram i min mun. Jag hade ingen stor erfarenhet av sånt här, men jag visste endå hur det gick till.

Och aldrig trodde jag att jag skulle få uppleva en sån här känsla. Det var hellt otroli gt. Jag backade undan lite och log stort. Tänk om jag gillar honom? Vadå tänk.. Det måste jag göra! Annars skulle jag inte kyssa honom. Fan, tankarna bara rullade i huvudet och jag kunde inte tänka klart. Justin log lite och ställde sig upp. Jag kollade upp på honom men han sa inget och tog sen av sig tröjan. Jag kollade ner mot hans mage och kunde inte sluta glo. Vad höll han på med? Han drog snabbt av sig skorna och byxorna och log lite mot mig.

- Vad ska du göra? Sa jag lite glatt och vände bort blicken från hans mage mot vattnet igen.
- Bada, och jag hoppas för din skull att du frivilligt badar. För annars kastar jag i dig. Flinade han och jag skrattade lite.
- Haha, jag har kläder och allt på mig. Du kommer aldrig lyckas! sa jag och ställde mig upp för att springa iväg men kände hur han tog tag i min fot. Jag ryckte i den men han höll ett hårt grepp.

- Vad spelar det för roll om du har kläder på dig? Jag kan ju ta av dig dom åt dig? Flinade han och drog mig intill sig. Han drog försiktigt upp min tröja och jag skrattade och försökte komma loss. Jag drog mig undan lite men hade nu ingen tröja på mig. Det blåste till lite och jag rös till. Men endå så var det varmt.. Det kändes kallt på utsidan med på insidan var jag glödhet. Han log lite och tog tag i min hand. Han drog mig intill sig igen och jag kände hans nakna hud mot min. Trots att det var så kallt ute så var han fortfarande så varm. Han drog snabbt av mig byxorna och bärde sen upp mig i sin famn.

- JUSTIN NEJ! SERIÖST, jag har ing... Hann jag säga men han kasta i mig. Jag fick en chock av det kalla vattnet. Han dök i och åkte upp precis framför mig och flinade lite.

- Vad var det jag sa? Jag skulle lyckad! Sa han och skvätte lite vatten på mig och backade sen undan lite. Jag gav han en sur blick och skulle självklart hämnas. Jag dök ner under vattnet och åkte upp bakom honom. Han skulle precis vända sig om när jag tryckte ner hans huvud i vattnet. Jag kunde inte hålla mig för skratt och simmade snabbt där ifrån. Jag vände mig om och såg att han fortfarande inte kommit upp. Nu blev jag lite orolig, jag simmade försiktigt dit och såg han inte. Plötsligt känner jag något kallt mot ryggen. Jag vände mig och och där stog Justin med sin hand på min rygg.

- Gud, dina händer är iskalla. Sa jag och la ena hans hand i båda mina och gnuggade lite försiktigt.
- Konstigt, med dig så borde jag vara varm. Sa han och log ett sådär gulligt leende. Jag stannade upp med min händerna och kollade han djupt in i ögonen samtidigt som jag kämpade med benen för att hålla mig uppe. Jag tog ett djupt andetag för att säga vad jag skulle säga. Jag var tvungen.

- Justin.. Gillar du mig?
Jag vill ha en massa kommentarer om vad ni tycker nu. Jag vill veta om ni gillar min novell! Så kommentera nu så kommer ni lätt få bättre upptdering i fortsättningen! Puss Ida♥

Postat av: Anonym

Jättebra!!:D

2011-01-25 @ 22:23:36
URL: http://lifeaccordingtobetty.blogg.se/
Postat av: matilda lindahl

ooooooooooomg as bra, är beroende:) forsätt så här tycker jag :D

2011-01-25 @ 22:36:57
Postat av: josefine

Aww asså gud va gulligt..:')

Tänk om det där kunde hända på riktigt också ^^

Ida, du är jätteduktig!! Verkligen!

Kanske också skulle börja skriva noveller.. men jag har ingen bra fantasi så det skulle nog inte funkar.. xd

Men fortsätt skriv :D älskar verkligen den här novellen!

2011-01-25 @ 22:47:28
URL: http://josefinerosto.blogg.se/
Postat av: josefine

Aww asså gud va gulligt..:')

Tänk om det där kunde hända på riktigt också ^^

Ida, du är jätteduktig!! Verkligen!

Kanske också skulle börja skriva noveller.. men jag har ingen bra fantasi så det skulle nog inte funkar.. xd

Men fortsätt skriv :D älskar verkligen den här novellen!

2011-01-25 @ 22:47:55
URL: http://josefinerosto.blogg.se/
Postat av: frida

den är helt awesome!! fortsätt!! meeeeer! du skriver skitbra'!:)

2011-01-26 @ 11:22:32
Postat av: Anonym

MEEER! lloveiit!

2011-01-26 @ 11:22:42
Postat av: Anonym

Skitbra!!!!! Fortsätt så här :D

2011-01-26 @ 11:57:01
Postat av: berri

Jätte jätte bra fortsätt såhär :)

och jaa vi gilar dina noveller ( särskilt jag ) haha ;)

2011-01-26 @ 16:22:40
URL: http://berri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: