The chosen is you, Chapter 25.


- Jag har aldrig sagt att jag är ihop med Selena Gomez? Vi är bara bra vänner! Sa han och kramade om mig. Jag kände hur mina ögon fuktades lite men torkade snabbt bort det.
- Men det stog ju det i tidningen.. Mummlade jag mot hans bröstkorg. Han skrattade lite och backade nu undan lite. Vad vill han mig? Varför skrattar han..
- Gillar du mig? Sa han och log lite. Jag höjde ena ögonrynet och han fortsatte le. Leker han med mina känslor eller vad?

- Va? Sa jag och kollade ner i golvet och sen upp igen.
- Du hörde vad jag sa? Sa Justin och såg nu lite allvarligare ut. Jag tog ett djupt andetag och tänkte efter. Jag gillar honom.. Eller? Eller vad tänker jag med, det är klart jag gör det. Jag log ett snett leende och kollade Justin djupt in i ögonen.
- Justin.. Ja.. Det gör jag.


- Dåså.. Sa Justin och tog tag om min midja och kysste mig mjukt. Hans tunga letade sig in i min mun och han tog ett fastare grepp om mig. Även fast detta var nytt för mig, så var det endå så lätt. Han var så perfekt. Han tog upp ena handen och rullade in sina fingrar i mitt hår och backade sen undan.
- Gå och gör i ordning dig nu. Vi ska ut ikväll.. Sa han och log. Jag log ett snett leende och nickade. Jag får hellt enkelt lita på honom. Jag gick snabbt in till mitt rum och så fort jag kom in i vårt rum så gav Isabella mig en massa sura blickar.
- Vad? Sa jag argt tillslut och hon vände snabbt bort blicken. Jag gjorde en sur blick och gick sen där ifrån. Egentligen hade jag aldrig gillat Isabella. Hon var den kaxiga i laget, och jag orkade egentligen inte med henne. Jag gick ut till Olivia och Jenna som satt och kollade på tv. Så fort Olivia såg mig så log hon stort.
- Är det sant att ni är ihop? Sa Olivia och ställde sig upp ur soffan.
- Nja.. Nej det är det inte.. Sa jag och satte mig sen brevid i soffan. Hon satte sig igen och gav mig en förvånad blick.
- Okej. Men hur känner du honom? Han är väll typ känd va? Sa hon och jag brast ut i skratt. Jag kunde inte sluta skratta och samma sak med Jenna. Hur kan man inte veta vem han är? Det är ju hellt sjukt. Tillslut började hon också skratta och alla 3 satt nu och gapskrattade så Isabella kom inrusande.
- Vad är det?
- Haha nä, inget.. Flinade jag och hon suckade lite och gick iväg igen. Vi berätta för Olivia vem det var och hon tyckte det var riktigt coolt. Sen så började jag och Jenna göra i ordning oss och även Olivia som ville följa med. Fast Isabella ville bara sitta kvar vid sin dator. Egentligen så brydde jag mig inte, men hon var alltid så tråkig.

Jag sminkade mig snabbt och satte sen upp håret i en hög tofs. Jag log mot spegelbilden och gick sen ut till dom andra. Både Olivia och Jenna var riktigt snygga båda två. Jag tog snabbt på mig den svarta spetsklänningen och den satt bättre en vad den gjorde i affären. Jag log stort och vi gick sen ut ur hotellrummet, alla utan Isabella som bara satt och surade vid sin dator och sa att om vi inte kom hem innan 12 så skulle hon säga att vi var ute till Johannes, våran trännare då. Jag suckade innan vi gick ut och tog sen upp mobilen för att messa Justin. " vi är här nere nu, i lobbyn då. Kom ner!" Skrev jag och fick snabbt ett svar tillbaka. " vi kommer nu!" skrev han och jag sket i att svara. Efter kanske 5 minuter så kom han och Chaz ner. Båda var riktigt stilliga. Men speciellt Justin, han såg äldre ut på något sätt. När han såg mig så log han lite smått och granskade mig noga.
- Snygg du är. Viskade Justin snabbt när han gick förbi mig. Chaz kom flinandes bakom honom och gick efter honom som ett tåg. Både jag , Jenna och Olivia undrade vad dom höll på med och varför dom bara gick förbi tills dom stannade.
- Kommer ni eller? Flinade Chaz och harklade sig. Vi log och gick efter dom och gick sen ut på utsidan.
- Jahaps, vart ska vi gå då? Log Jenna och alla ryckte på axlarna.
- Vi bara går tills vi hittar något. Log Justin och tog min hand. Plötsligt så blev jag lite orolig, Justin har ju ingen livvakt med sig?
- Justin, vart är Kenny? Sa jag oroligt och han log lite.
- På hotellet, men ta det lungt. Jag kan ringa honom om det är något. Sa Justin och jag log. Medans vi gick så kunde jag nästan känna Justins blick på mig. Plötsligt stannade Chaz upp alla och vi svängde in på en nattklubb. Eftersom klockan var strax efter 12 så var det öppet.
- Men Chaz, vi kommer inte komma in här! Sa jag och kollade oroligt på honom.
- Klart vi kommer! Sa Chaz och gick bara rakt förbi vakten utan att han sa något. Jag skrattade lite och vi alla gick in och vakten sa ingetting utan kollade bara på oss. Det första Chaz gjorde var att dansa, samma sak med Jenna. Så jag, Olivia och Justin satte oss bara i några soffor och pratade lite. Efter ett tag så gick Olivia och dansade hon med. Så jag och Justin satt hellt själva. Först sa ingen av oss något tills Justin öppnade munnen.
- Såå. När åker du hem från stockholm då? Log han och jag ryckte på axlarna.
- Vet inte.. Eller jo, det gör jag visst. Imorgon.. Suckade jag och han gav mig en orolig blick.
- Ååh, okej. Vi tänkte åka på torsdag, i övermorgon då.
- Ni?
- Jag, Kenny och idioten. Skrattade Justin och jag log.
- Chaz menar du?
- Ja.. Log han och lutade sig tillbaka. Egentligen hade jag ingen lust att vara här utan ville åkte tillbaka till hotellet. Så jag ställde mig upp och Justin kollade frågandes på mig.
- Vart ska du? Sa Justin och ställde sig upp han med.
- Till hotellet. Ska du med?
- Visst. Log han.
Vi gick sen till dom andra men dom ville stanna kvar så vi gick själva tillbaka. Påvägen hem så snackade jag och Justin om massa småsaker men som fick mig att må så bra. Han var verkligen en förstående typ. Såfort vi kom fram så släppte Justin taget om mig och la handen om min midja istället.
- Ska du inte följa med mig till mitt rum? Sa Justin sexigt och försökte hålla sig för skratt.
- Försök inte Bieber! Log jag och han log tillbaka.
- Behöver jag ens fråga? Klart att du följer med. Flinade Justin och tog tag i min arm. Han drog med mig in till hans rum och stängde sen dörren.
- Brukar du bestämma över tjejen eller? Jag kanske vill sova i MITT rum. Flinade jag och vände mig om mot dörren. Precis innan jag drog ner handtaget så la Justin armarna om min midja.
- Nu vill du inte det. Viskade han och vände på mig. Han log lite och närmade mig. Jag kände hans läppar mot mina och det kändes som vanligt.. underbart.

Förlåt för det jätte dåliga chaptert. Men funderar på att sluta blogga. För det första så har ni slutat kommentera, och sen så känns det som att jag börjar sluta gilla JUstin. Han är så annorlunda. Men kommentera så stannar jag kanske? Nej haha. Men jag får se. Puss Ida♥

Postat av: Alexandra

NEJ du måste blogga !!!!!!!! älskar att läsa din blogg. SNÄLLA SLUTA INTE ! Kram på dig <3

2011-01-31 @ 20:17:02
Postat av: Bieber hatare men ändå bieber bloggläsare :D

jag kommenterar!

2011-01-31 @ 20:17:38
Postat av: Anonym

Jag älskar bloggen, och DU TÄNKER KANSKE SLUTA BLOGGA?! Vill du döda mig eller? :( Skitbra mer idag, snälla? <3

2011-01-31 @ 20:26:45
Postat av: sandra

Åååh, varför har du slutat gilla jb? jag menar, hur då annorlunda?



jag kommenterar :D :D:D <3 snälla FORTSÄÄÄÄTTT :DD:D:D:D:D du är super bra ;D

2011-01-31 @ 20:40:31
Postat av: Anonym

den är jättebra (Y) fortsätt :)

2011-01-31 @ 20:43:49
Postat av: Anonym

mera, mera, mera xD !!

2011-01-31 @ 20:44:47
Postat av: Anonym

Meeeer!!!! Älskar det!

Biebersex!! xD

2011-01-31 @ 20:55:36
Postat av: Malin

Du får inte sluta! Novellen har ju precis börjat och du är ju jätte bra! :D <3

2011-01-31 @ 21:04:39
Postat av: Anonym

NEJ, sluta inte :)

2011-01-31 @ 21:26:17
Postat av: Celine - LoveToBieber.blogg.se

NEJ SNÄLLA SLUTA INTE!!;(

2011-01-31 @ 21:28:27
URL: http://lovetobieber.blogg.se/
Postat av: matilda lindahl!

SLUUUUUUUUUUUUUUUUUTA INTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SNÄLLA KOMMER DU INTE IHÅG INLÄGGET JAG SKREV TILL DIG. JAG KOMMER DÖ OM DU SLUTAR. JAG KOMMER GRÅTA FLODER. JAG KOMMER INTE MÅ BRA. Mitt hjärta kommer sluta slå för justin. Jag älskar ju din blogg... Du är ju bäst. du är ju super bra på att skriva snälla.. jag sitter nästan här och gråter när jag skriver. Du fååår förfan heller inte sluta skriva. för då kommer jag stoppa dig. Snälla.. jag ber I pray för att du inte ska sluta.. jag ber till gud som justin säger.... Om du slutar.. ska jag springa alla mil till dig.. jag ska kämpa i bränder och lågor för att du ska forsätta... jag blir så jävla glad över den här bloggen.. Och om du slutar så dör min själ & jag. För du är den bästa jag har läst. kommer du inte ihåg allt jag skrev t dig förrut? jag gör samma ska nu för att du är så himla underbar bra på att skriva. Ingen kan bli lika bra som dig. Jag kämpar nu för att du ska skriva. snälla sluta inte. Jag gråter.. jag gråter fan nu !!!!!!1 Jag älskar din blogg.. och snart börjar jag fan älska ditt beteende... Snälla... alla fina orden du skriver kommer rakt från hjärtat och hamnar i en blogg.. faatta hur amazing det är? du borde fan bli författare när du blir stor. du skulle tjäna skit bra.. Det är ditt val och du? Om du lägger ner bloggen springer ja och hittar din adress och BAAAM. jag ska kämpa. jag lovar! JAG KÄMPAR!! Tills dööden ♥ Puss ;)

2011-01-31 @ 21:38:17
URL: http://matildalindahl.blogg.se/
Postat av: Viktor jansson!

Forsätt Forsätt Forsätt Forsätt Forsätt Forsätt Forsätt Forsätt Forsätt Forsätt Forsätt Forsätt Forsätt Forsätt Forsätt Forsätt Forsätt Forsätt Forsätt Forsätt Forsätt Forsätt Forsätt Forsätt Forsätt Forsätt Forsätt Forsätt Forsätt Forsätt !! och jag kommenterade ;) <33333

2011-01-31 @ 21:39:29
Postat av: Anonym

mer :D

2011-01-31 @ 21:53:59
Postat av: Anonym

jätte jobbigt när folk alltid ska sluta skriva när man är mitt i novellen.

2011-01-31 @ 22:11:48
Postat av: Milkshake

Du får inte sluta för du är ju jätte duktig på att skriva noveller ju :( och dom är ju skit bra också :D och mmmmmeeeerrr <3

2011-01-31 @ 22:41:01
Postat av: frida

NEEEJ sluta inte!!! den är skitbra!! meeer!:)<3 du skriver helt sjukt bra!!:)

2011-01-31 @ 22:47:48
Postat av: Selma

Du får inte sluta!

Den här bloggen är ju jättebra!



<3



MER!

2011-01-31 @ 22:53:06
Postat av: Anonym

OM DU SLUTAR BLOGGA TAR JAG LIVET AV MIG!

2011-01-31 @ 22:53:52
Postat av: Anonym

Vadå inte gillar honom?



Han växer ju bara upp.



Mer snälla.

2011-01-31 @ 22:54:22
Postat av: Anonym

Jag kommenterar!



Och jag dör om du slutar blogga!

2011-01-31 @ 22:54:43
Postat av: Anonym

Skitbra!



MEEEEEEEER!



Och sluta förfan inte att blogga!

2011-01-31 @ 22:55:05
Postat av: Anonym

Du får inte ta bort bloggen!!!!! :'(((((((

2011-01-31 @ 22:55:22
Postat av: Hej

Novellen är sjukt bra!

2011-01-31 @ 22:55:50
Postat av: josefine

Du får inte sluta! Novellen har ju precis börjat !

Jag har också börjat tappa intresset eller vad man säger för justin -.- han är inte den han en gång var, den som var så mycket bättre? eller vad man säger xd

Men sluta inte skriv!!!!! den här justin är ju bättre än den verkliga ;) haha

2011-01-31 @ 23:04:46
URL: http://josefinerosto.blogg.se/
Postat av: Anonym

Neej sluta inteee! Inte försen novellen är klar iaf , sen bestämmer väl du :D. Skkiiitbra föresten

2011-01-31 @ 23:06:37
Postat av: Anonym

Nej du får inte sluta! Du e så dukti på å skriva! <3

2011-01-31 @ 23:57:28
Postat av: Elelta

Ja kommer att dö om ni slutar ;D Nejdå

men iallafall ni får inte sluta det är ju sjukt bra noveller♥♥sluta inte



2011-02-01 @ 06:23:24
Postat av: Josefina

Jag ber dig sluta inte!!! Jag vill inte dö!



p.s. kolla in min novell! jbiebes.blogg.se

2011-02-01 @ 07:45:35
URL: http://jbiebes.bogg.se
Postat av: jennkoo

NEEJ sluta inte blogga!!! du är ju sjukt bra!!!!

så sluta inte

2011-02-01 @ 07:48:06
URL: http://thelifeofjennkoo.blogg.se/
Postat av: bieberfever

NEEEEJ! GÖR INTE DET!

2011-02-01 @ 14:57:32
Postat av: Anonym

Oh,du får inte sluta!!!!!!!!!

Din blogg är BÄST!!!!

Snälla stanna!!!!

2011-02-01 @ 15:07:04
Postat av: Anonym

sluta inte blogga! SNÄLLA!

2011-02-01 @ 16:23:54
Postat av: Johanna

Du skriver lika bra som Justin sjunger ska du veta;) Du borde vara stolt över vad och hur du skriver för alla kan inte göra det lika bra som du ;) Ville bara säga det;)

2011-02-01 @ 18:05:00

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: