The chosen is you, Chapter 8.

Omb! Jag träffade just Justin Bieber.. Jag ville bara börja skrika men kunde inte. Jag kollade ner på lappen som han skrivit sin autograf på och kollade sen upp.
- OMB JENNA! Skrek jag lite tyst. Hon satt och glodde rakt fram och sa inte ett ord. Jag blev lite orolig så jag klappade till henne lite löst på kinden och hon skrek till lite.
- Du vill döda mig va? Sa hon och jag märkte hur hon inte kunde hålla sig för skratt.
- Såklart! Men omb, Justin Bieber var här precis.. Han var så underbart snygg i verkligheten! Sa jag och drömmde mig bort.
- Jag vet! Och såg du dom ögonen? Och gud silken stor snubbe, det måste vart hans livvakt.. Sa hon och då slog det mig. Självklart, det var ju han.. Hur kunde jag inte se?


- Jenna! Jag har sett honom förut, det var snubben på hotellet! Sa jag och hon kollade på mig med en fundersam blick. Plötsligt blev den glad och hennes ögon blev ännu en gång stora som meloner.
- OMG! HAN KANSKE BOR PÅ VÅRT HOTELL! Skrek Jenna och nästan hoppade upp från stolen.
- Nää, det tror jag inte.. Det finns ju ett finare här i stan, han bor antagligen där.. Suckade jag lite.
- Men vad gjorde hans livvakt där då?
- Jag vet inte.. Han kanske bara var där? Sa jag och kände hur det började vibrera i fickan. Jag tog upp mobilen och såg att det var mamma som ringde.

- Aa, hallå? Svarade jag och kollade ner i bordet och sen upp på Jenna.
- Vart gick ni? Ni bara försvann? Men kom nu i alla fall, klockan är faktiskt 2 nu! Vi tänkte äta lunch i hotellresturangen.
- Jaja, okej.. Vi kommer nu! Sa jag och la på. Sen gick vi tillbaka till hotellet. Vi möttes av mina glada föreldrar och självklart min glada syster. Jag kramade om henne lite och vi gick sen ner till lobbyn.
- Vart ligger resturangen? Frågade pappa och log lite.
- Gå bara åt höger och sen rakt fram så ser ni det! Sa hon och log.
- Okej , tack.. Log mamma samtidigt som vi började gå. När vi kom fram så kollade jag mig lite omkring, det var riktigt fint faktiskt.
- 5 personer tack! Log pappa och servitören gav oss ett bord. Det var inte så många människor här, men det var bara skönt. Vi beställde vad vi ville ha och sen började och jag och Jenna prata för fullt.
- Vilken tid ska vi upp imorgon då? Log Jenna och jag ryckte på axlarna.
- Jag tänker sova läääänge .. Suckade jag och Jenna skrattade till lite.
- Haha okej.. Vi går upp vid 12, för jag tänker INTE missa konserten! Flinade Jenna och jag nickade.
- Jag kommer inte sova till 5 pucko.. Haha.. Skrattade jag och hon flinade bara.
- Jag såg ert rum förut, snyggt med alla plancher och så! Flinade mamma och både pappa och Jasmine skrattade lite.

- Ja, eller hur? Riktigt snyggt! Flinade Jenna och jag skakade bara lite på huvudet.
- Men Jenna, varför hade du med dig så många väskor då? Sa pappa lite lättat efter ett tag.
- För.. Jag vet inte.. Flinade Jenna.
- Det vet du ju visst? Du sa ju till mig? Sa jag med en retsam blick. Hon gav mig en blick och vi båda började sen skratta. Vi fick sen in vår mat. Jag och Jenna hade beställt pepparstek medans mamma och pappa hade någon fisk. Jasmine som bara var 8 år hade beställt hamburgare. Vi började sen äta och det var riktigt gott!
Så fort vi ätit fick både jag och Jenna panik. Klockan var halv 5 och vi hade fortfarande inte köpt kläder att ha på oss på konsterten. Vi sprang in mot stan och letade som 2 galningar. Jenna var snabb med att hitta något som därimot inte jag var. Men tillslut så hittade jag en outfit som var hellt okej. Inte för fint, inte för fullt. Ett vitt linne och ett par svarta lacktights. Och över linnet så var det en leopardmönstrad tröja med drackkedja i mitten.
Jag gick in i provrummet och satte på mig och kollade mig snabbt i spegeln
- Får se? Hörde jag Jenna skrika utanför. Jag tvekade lite och gick sen ut ur provrummet.
- Jaha, hur sitter den? Log jag lite osäkert.
- Skitbra!  Det där ska du lätt köpa. Det var ju assnyggt? Log Jenna stort och kollade på mig från topp till tå. Jag log lite och vi gick sen och betalade. Sen bärde det av hemmåt.
När vi kom fram till rummet så satt vi bara och pratade. Tiden rullade iväg och vi var tvugna att sova för att orka med morgondagen.  Jag testade outfiten en sista gång som jag skulle ha på konsterten och snurrade runt lite.

- Säker att jag kan ha på mig det här? Det är inte för.. vardagligt va? Sa jag lite oroligt och kollade mig i spegeln.
- Sara, du är supersnygg! Kom igen, det är inget fel på det där? Sa hon och nickade mot mig. Jag log lite mot henne och vände mig sen mot spegeln och studerade mig själv länge. Jag tog sen av mig kläderna och vek dom fint. Jag gick sen och tvättade av mig mitt smink och borstade snabbt tänderna. Jag tog av mig min b-h och satte på mig en t-shirt som var lite stor och gick sen ut till Jenna igen. Hon gjorde också i ordning sig för natten och vi gick sen och la oss i våra sängar.
- Jag är inte trött.. Suckade Jenna och vände sig mot mig.
- Inte jag heller.. Suckade jag och kollade upp i taket.
- Jaja, vi måste sova nu.. Det är sent.
- Jag är törstig! Och vattnet på toaletten smakar skit.. Sa jag och Jenna började skratta lite.
- Sov nu! Sa hon och vände på sig så att hon låg med ryggen mot mig. Jag funderade lite på att gå ner till lobbyn och köpa något att dricka eftersom receptionen här på hotellet var öppe hela natten, och där kunde man köpa dricka. Men jag tänkte inte mer på det och började istället tänka lite på Justin. Sen så somnade jag med huvudet nedtryckt i kudden.
Lite dåligt chapter, men mer kommer! Så håll utkik! :D Puss Ida♥
Den blev riiiiktigt kort! Men ville bara slänga upp ett litet inlägg på rasten, jag kommer upptadera mer efter skolan! Och det blev lite dåligt, är lite stressad.. Puss Ida♥

Postat av: Jessica

Jättebra! :D

2011-01-13 @ 15:10:29
Postat av: Anonym

mermermemrmemer snällllllllllllllllllla love din novell

2011-01-13 @ 16:02:06
Postat av: Anonym

aasbraa mer mer!!

2011-01-13 @ 16:40:40
Postat av: Julia ♥

MEEEEER :) Bra ! Gillar inte att dom är fans, för Justin vill tydligen inte dejta ett fan men orka va realistisk :D haha meeer ♥

2011-01-13 @ 17:16:01
URL: http://juliasworld.bloggplatsen.se
Postat av: isabell



och den här känns så riktigt. för i dom andra novellerna träffas typ tjejen och justin på en gång!

men inte här så den är SKITBRA! meraa ! :D

2011-01-13 @ 19:20:09
Postat av: Anonym

MEEEEEEEER :D

2011-01-13 @ 19:33:54

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: