The chosen is you, Chapter 9.


- Jag är inte trött.. Suckade Jenna och vände sig mot mig.
- Inte jag heller.. Suckade jag och kollade upp i taket.
- Jaja, vi måste sova nu.. Det är sent.
- Jag är törstig! Och vattnet på toaletten smakar skit.. Sa jag och Jenna började skratta lite.
- Sov nu! Sa hon och vände på sig så att hon låg med ryggen mot mig. Jag funderade lite på att gå ner till lobbyn och köpa något att dricka eftersom receptionen här på hotellet var öppe hela natten, och där kunde man köpa dricka i en automat. Men jag tänkte inte mer på det och började istället tänka lite på Justin. Sen så somnade jag med huvudet nedtryckt i kudden.

Jag vaknade sen och var hellt torr i halsen. Jag kollade mot klockan och den var halv 3 på natten. Nu var jag riktigt törstig. Jag kollade mig omkring och satte mig sen upp. Det var hellt mörkt i rummet. Jag satte snabbt på mig ett par shorts och sket i någon b-h. Det kommer endå inte vara något folk där eftersom det bara fanns en drickautomat. Jag gick försiktigt ut ur rummet och tog sen hissen ner. När jag kom ner så var det hellt svart på utsidan och var bara några få lampor. Det var riktigt läskigt faktiskt. Jag stoppade in en tia i auotmaten och tryckte sen ner en cola. Jag tog sen upp den och vände mig sen om för att gå. När jag gick förbi datarummen så hörde jag små ljud. Jag kollade snabbt in och såg att det satt 2 killar där. Jag skrattade lite och båda vände sig snabbt mot mig. Fan vad pinsamt. Här står jag i hotpants och i en riktigt stor t- shirt. Jag flinade lite och började sen småjogga bort där i från.

- Vänta! Hörde jag en välldigt bekant röst ropa. Jag vände mig om och där stog en av killarna. Det var väldigt mörkt så jag kunde inte se så mycket. Han kom närmare och jag bakade undan, jag kände hur hjärtat slog snabbare och snabbare.
- Var inte rädd, tro mig.. Jag är inte farlig! Hörde jag personen skratta. Och när jag hörde skrattet så slog det mig, det var ju fan JUSTIN BIEBER! Vad gör han uppe nu? Han har ju fan konsert! Jag stannade upp och han var nu väldigt nära.
- Du.. du är Justin Bieber va? Stammade jag och jag såg hur han nickade i mörkret.
- Ja..
- Omb.. Sa jag väldigt tyst och kunde nu se hans ögon. Han flinade lite och tog sen tag i min hand. Vad gör han nu? Tänk om han försöker sig på något? Vi kom in i rummet som han och hans kompis suttit i.
- Hey! Sa den andra killen. Jag granskade honom noga och såg att det var Justin's kompis Chaz. Sen vände jag mig mot Justin.

- Hey! Måste inte ni sova? Sa jag och kollade mot honom och sen på Chaz.
- Haha, ska det komma från dig? Flinade han och jag kollade chokat på honom. Han min blev från glad till förvånad.
- Vadå? Sa jag något fel..?
- Nej.. Men jag fattar inte att jag står med min idol. Av att se dig på tv och höra dig på radio blir jag hellt galen av. Men nu.. nu bryr jag mig inte? Jag är nog bara trött. Skrattade jag lite lätt och dom började skratta dom med.
- Jag vet vem du är! Sa Justin hellt plötsligt. Jag kollade på honom förvånat och samma sak med Chaz.
- Vet du? Sa jag och han nickade.
- Ja, jag träffade dig på cafét.. Eller hur? Log han och jag nickade lite svagt.
- Öhm.. ja..
- Varför sa du inte hej från början? Du var väll ett fan? Flinade Justin och la armen runt mina axlar. Vad han än ville så kände jag mig obekväm så jag drog mig undan. Han log lite mot mig och satte sig sen på bordet där datorn stog.
- Öhm... Jag vet inte! Vi .. vi ville väll bara att du skulle ha det lite mysigt utan några fans! Flinade jag och la fingrarna i kors.
- Säg sanningen? Log Chaz.
- Va? Det är ju sanningen? Sa jag lite osäkert.
- Förlara då varför du håller kors? Skrattade Chaz.
- Ja, eller hur? Diggar du mig så mycket att du inte kan säga sanningen? Flinade Justin. Och nu blev jag nästan lite sur, 2 mot 1 är inte rättvisst. Jag flinade lite och öppnade sen min colaburk eftersom jag var sjukt törstig. Jag drack lite snabbt eftersom både Chax och Justin stog och glodde och väntade antagligen på ett svar. Det såg så roligt ut att jag började gapflabba och spillde en massa cola på min tröja.

- Fan! Mummlade jag lite tyst samtidigt som jag skrattade lite. Jag kollade sen upp och såg hur både Chaz och Justin kollade in min kropp från både topp till tå. Fan, vad har jag inte på mig?
- Hejdå! Sa jag och började springa därifrån. Precis när jag ska trycka ner hissen så känner jag en varm hand mot min nacke. Jag vänder mig om och där står ännu en gång Justin.
- Hej! Flinade jag och han kollade bara på mig.
- Okeeej.. Nu skrämmer du mig! Flinade jag och drog mig undan för att gå in i hissen. Men ännu en gång så tar han tag i mig. Han står och kollar mig rakt in i ögonen med en läskig blick
- BUUUUHHH! Skrek Justin mot mig och jag hoppade till som bara den. Jag gav han en arg blick och sa att jag var tvungen att gå nu. Jag la armen mot brösten eftersom jag inte hade b-h på mig och kände mig väldigt obekväm utan, och nu stog tilloch med en kille här.
- Meh hallå? Ska du bara gå eller? När din idol står här och försöker prata med dig? Sa han och jag kände hur det hettade till i kinderna.
- Öhm, nej.. Men jag måste lixom.. Gå! Jag står här i t-shirt och hotpants, jag skämmer ut mig själv! Flinade jag och han skrattade lite.
- Och vilken kille skulle inte gilla det? Sa han och log lite.
- Jag vet inte, men förlåt. Jga måste gå nu! Även fast du gillar det! Sa jag och öppnade hissen igen. Han nickade lite smått.
- Okej, ångrar du dig så bor jag i rum 713! Flinade han och jag nickade. Varför sa han det? Jag kan ju lika väll säga det till pressen. Jag nickade och han gick sen därifrån.
Nu kände jag lite hur jag ångrade mig, jag hoppade ur hissen igen och kollade efter honom men såg han inte. Så jag sket i det och åkte sen upp till mitt rum och la mig i sängen. Jag kollade mot Jenna som sov som en sten och somnade snabbt om igen. Fan vad jag ångrar att jag gick..
Godnatt♥

Postat av: frida

meeerr!! skitbra!;)

2011-01-13 @ 22:53:31
Postat av: josefine

Men gud va gulligt han är ^^ du är verkligen duktig på att skriva!! Det blir ju bara mer och mer spännande :DDDD

Meeeeeeer!!! Massor xd

Innan skolan imorgon? (a) älskart!

2011-01-13 @ 23:40:28
URL: http://josefinerosto.blogg.se/
Postat av: Johanna/Moonlight

Skitbra!!!:D gillar verkligen asmycket din novell :D

2011-01-14 @ 08:33:46
Postat av: Anonym

åh, mer! :D

2011-01-14 @ 15:27:00
Postat av: Anonym

ombbbbbbbb moreeeeeeeeeeeeeee

2011-01-14 @ 15:59:40
Postat av: berri

Jätte bra :)

och snälla skriv mer :) <3

2011-01-14 @ 16:29:24
URL: http://berri
Postat av: Johanna/Moonlight

Skitbra x 100000 :D Längtar tills nästa!

2011-01-14 @ 17:49:10
Postat av: Anonym

Den bästa bloggen ever, more på båda novellerna PLEASE, <3

2011-01-14 @ 18:00:58
Postat av: Anonym

O-M-B MEEEEEEEER !! <3

2011-01-14 @ 19:09:12
Postat av: Anonym

meeerrr nuu :D

2011-01-14 @ 19:15:38
Postat av: Anonym

meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer de är ju en jätttttttttte bra novell

2011-01-16 @ 13:02:59

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: