The chosen is you, Chapter 23.

- Du har en snygg mage. Log jag och kände mig nu säker. Jag behöver väll inte skämmas över mina åsiker?
- Tack.. Log han och jag kände mig lite dum.
- Justin, du kan låna min jacka! Du kan inte gå sådär. Suckade jag och han nickade.
- Jackan behöver du, och jo då. Jag klarar mig! Log han och jag nickade lite. Justin ropade på han livvakt som sen kom ut och log mot oss.

- Hej, jag är Justins livvakt! Log han och räckte fram handen.
- Ja, Kenny va? Log jag och han nickade.
- Precis. Vi gick sen vidare och åkte in mot stan. I bilen så satt vi bara och pratade om allt möjligt. Och det var så skönt, för han var så förstående. Jag log lite och kollade ut ur fönstret. Är det såhär att vara kär?..



Vi satt och prata om allt möjligt. Allt från skolan till kärlek. Och hon såg verkligen ut att trivas. Jag log lite mot henne medans hon satt och kollade ut i fönstret.
- Vad tänker du på? Sa jag och la min haka på hennes axel och kollade ut jag med.
- Oj, hej! Log hon och kollade bak mot mig. Inget speciellt.. Vadrå? Sa hon och jag ryckte på axlarna.
- Något måste du ju tänka på? Log jag och hon gav mig ett snett leende. Men hon hann aldrig svara innan chaffören sa att vi var framme.

- Vart bor du? Log jag och hjälpte henne ur bilen.
- Något hotell med laget. Vet inte riktigt vart.. Haha. Sa hon och log stort.
- Och hur ska jag kunna följa dig dit om jag inte vet vart det ligger? Sa jag och hon ryckte på axlarna. Jag skrattade lite och ville inte lämna henne. Hon var så speciell, hon var inte som alla andra. Hon var ett fan men var fortfarande 'down to earth' med mig. Och det är inte många fans som är det. Jag log lite mot henne och vände mig sen om mot Kenny.

- Tjejen vet inte vart hon bor, vi måste ju hjälpa henne! Sa jag och gav Sara en blink och kollade sen på Kenny igen.
- Men det vet jag, det var jag som beställde bilen till hennes hotell. Sa Kenny och log stort. Jag vände mig mot Sara som såg en anning förvirrad ut.
- Jaha.. Men vart bor hon då? Sa jag och log ett snett leende. Plötsligt blixtrar det till och em massa paparazzis kommer. Fan då.

- Hjääälp! Utbrast Sara när dom var precis bakom henne. Dom ställde sig allihopa runt henne och frågade en massa olika frågor. Jag sprang snabbt igenom paparazzisarna och tog tag i hennes hand.
- Täck ditt ansikte och spring. Sa jag och hon gjorde som jag sa. Men jag antar att hon redan finns med på bilder eftersom dom hann ta bilder innan hon täckte sitt ansikte. Kenny stannade upp alla så att dom inte sprang efter oss. Vi sprang in på hotellet som jag bode på och Sara log stort.

- Bor du här? Sa hon anfådt såfort vi var inne. Jag nickade och hon log nu ännu större.
- Jag bor också här! Sa hon och satte sig ner på en soffa i lobbyn. Hon andades tungt och jag log lite mot henne. Hon log tillbaka och kollade sen utåt. Det var inga paparazzis kvar och Kenny kom nu in.

- Jag tror dom flesta stack nu! Log han och vi nickade.
- Så bra då.. Log jag och han nickade. Du, Sara bor fan här! Log Justin och Kenny skrattade.
- Jag vet.. Det var därför jag bokade in oss här!
- Gud vad kul. Men jag måste nog gå upp och säga att jag är här nu! Log Sara och ställde sig upp.
- Gör så, ta med dig Jenna och kom till lobbyn klockan 12 inatt, okej? Viskade jag för att Kenny inte skulle höra och hon nickade.

- Okej. Viskade hon och gick sen därifrån. Hon vickade lite lätt på rumpan när hon gick och det såg jävligt bra ut.
- Du gillar tejen va? Sa Kenny när hon gått.
- Öhm, va? Sa jag och log lite nervöst.
- Justin, ta det lungt. Jag ser hur du kollar in henne och man ser det på dig. Och sen så tjuvkikade jag även lite på eran lilla dejt. Flinade Kenny och jag gav han en sur blick.

- Självklart.. Suckade jag och trummade lite med händerna på soffkanten.
- Duvet, det är ju April nu. Men sen har du ju lov om 2 månader, sommarlovet? Ska du inte vara lite med henne då? Föressten, vart bor hon?
- Jo.. Kankse det. Hon bor i Göteborg. Sa jag och log ett snett leende. Han suckade lite och jag gav han en frågande blick.

- Du ska alltid gilla tjejer som bor långt ifrån va? Det är så himla typiskt dig..
- Jo men.. Asso.. Det är så.. Men vadfan, skit i. Suckade jag och ställde mig snabbt upp. Jag klappade Kenny lite lätt på ryggen och gick sen in i hissen med Kenny bakom mig. När vi kommit upp till min vånning så går Kenny in till sitt rum och precis innan jag kommit in i mitt så hör jag hur någon hejar på mig. Jag vände mig om och såg att det var en hellt vanlig tjej, kanske ett fan?

- Hej, ville du något? Log jag och antog att hon skulle be om en autograf eller något.
- Du tappade dom här! Sa hon och hållde upp mina nycklar. Jag log lite och hon var faktiskt söt. Hon hade brunt långt hår och stora mörkbruna ögon. Dom glänste lite lätt och hon gav mig sen nycklarna. Hon log lite och min blick kunde inte slitas bort från hennes ögon.

- Oj.. Ja tack. Sa jag och log lite. Men jag tänkte efter, det är Sara jag vill ha. Det vet jag. Jag log lite och vände mig om. Jag kände redan nu att jag skulle ångra det här. Jag låste upp dörren och hon gick snabbt därifrån. Visste hon ens att jag var känd?
När jag kom upp till mitt rum så gjorde jag snabbt iordning mig och snackade lite med Jenna.
- Men vi drar ut sen med Justin och Chaz? Eller hur? Sa jag och log stort. Hon nickade lite och lämnade sen rummet. Men nu återstår frågan, vad ska jag ha på mig. Jag vände mig mot dörren som öppnades och såg att det var Isabella.

- Vart var du? Log jag och hon ryckte lite på axlarna.
- Kollade runt lite. Duvet, han killen som kom till tävlingen duvet? Vart det något speciellt med honom eftersom alla skrek? Log hon och jag skakade på huvudet. Fast egentligen så var det ju så. Men jag ville se vart hon skulle komma.

- Nej, vadårå?
- Nja, jag träffade honom precis. Seriöst så ser han riktigt snygg ut, och han bor ju här brevid också. Sa hon och log stort och kände hur det högg till. Har Justin träffat Isabella? Isabella med det långa tjocka bruna håret och dom stora mörkbruna ögonen? Fan, det får inte vara sant.

Postat av: josefine

drama..:D mig gilla xd

minst två till idag, snälla!!

beroende fan x]]]

2011-01-27 @ 14:37:15
URL: http://josefinerosto.blogg.se/
Postat av: Johanna

Erkänn att det är typ så att nar man typ tittar på isabella är man fast!;) men iaf super duper bra!!:D

2011-01-27 @ 16:47:17
Postat av: Anonym

Otroligt bra :D

titta gärna på min har nyss gjort den :D<3

http://jbstoryy.blogg.se

2011-01-27 @ 20:12:43
URL: http://jbstoryy.blogg.se/
Postat av: Anonym

hej! er blogg e jätte brA!

fast hon tjejen i bilden har jag sett förut, kan ni säga va hon heter på riktigt? :)

2011-01-27 @ 21:28:01

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: