Ni är guldvärda!

Linnea om My Favorite Girl, Chapter 38- Perfect kiss..:
Ni är så grymma på att skriva! Eran blogg är min drog, går in här 24/7 för att se om ni har skrivit något nytt och var gång ni har det och jag har läst det ni skriver önskar jag att jag också kan skriva så bra som ni. 
jag älskar också att ni är rätt stora, men ni skryter inte om det. Vissa bloggar som säkert har lika många läsare som ni blir lätt kaxiga men inte ni och det älskar jag också. Fortsätt skriva, och denna novellen är min helt klart favorit novell, som sagt: jag önskar att jag kunde skriva lika bra som er men det är väl bara övning i guess. 
Ha en super bra sommar och glöm inte att ni har fans som kommer gå in här vaaaar dag tills ni lägger ner bloggen ( som jag hoppas aldrig kommer hända ) jag är i alla fall en av dom som kommer gå in här sålänge som ni skriver! 
Kram,

Asså shit. Vilken fin kommentar. Blir helt varm typ. Skryter? Finns det folksom skryter för sina noveller? Haha, inte ens om man är Justin Bieber mansjälv så borde man göra det. Och du tjejen, du skriver säkert lika bra som oss! Du är iaf väldigt duktig på att få en varm men dina fina ord. Du fattar inte hur otroligt mycket din kommentar betyder. Och att ens kunna säga fans.. Nej, det låter fel. Ni är våra underbara läsare, ni är dom som kan sätta ett litet leende på ens läppar, även när man är riktigt ledsen. Ni är dom som får en att vilja skriva, vad ska man säga. Man blir ju nästan tårögd. Haha nej, och alla fina meddelanden jag får på FaceBook. Måste bara säga att alla ni är otroligt märkvärda. Jag ska säga er en sak, lova att inte säga det till någon? Vi har världens bästa läsare, och då menar jag varenda EN av er. Ta åt er, för även fast ni inte kommenterar, så visar ni det endå genom att följa bloggen och läser det vi skriver! Och att ni gillar det med.. Wow asså! Tack Linnea för din OTROLIGT söta kommentar, och till er andra. Även fast vi inte alltid hinner svara på ALLA kommentarer, så ska ni veta att vi alltid kollar era bloggar. Jag älskar er, bara så ni vet det! TUSEN kramar och pussar och slängkyssar och hjärtan, Ida Linnea Lager.
And btw; Jag vet att upptaderingen är lite dålig, men har inte sån lust att blogga just nu. En väldigt nära person till mig dog i Cancer i förgår natt, R.I.P! ♥

Postat av: Mirjana

kunde inte ha sagt det bättre Linnea :)

2011-07-14 @ 15:41:26
Postat av: Johanna

R.I.P :)<3

2011-07-14 @ 16:10:44
URL: http://jogge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: