My Favorite Girl, Chapter 41 - Do i care about you?


I love everyone of you guys, but please, stop making hate on Mel. It's hard for us.” Jag la sen ner mobilen och gick in under täcket jag släckte lampan och la sen min arm runt Mels midja och drog henne intill mig. ”Jag älskar dig!” viskade jag innan jag slöt ögonen och tillslut så somnade jag.

_________________________________________________________________

Jag spelade det sista på trummorna och la sen ner trummpinnarna. Rösterna blev högre. Skriken kom från alla håll. Jag log ut mot den stora publiken och adrenalinet steg. Jag kände hur blodet pumpade och musklerna spändes. ”HELLO GERMANY!” Flämtande fans hördes bland alla skrik som uppstog.


LEGGO!

Jag vände mig mot Alfredo samtidigt som jag ställde mig upp och log. Mikrofonen som satt vid min mun satte jag försiktigt åt sidan och gick närmre Alfredo. ”Vilken låt är det nu, jag har glömt!” sa jag försiktigt men fattade att publiken hört det endå eftersom ett starkt ”Awww” fyllde salen. Jag kollade oskyldigt på Alfredo. Jag visste vilken det va. Ville bara retas med honom, men tydligen med hela arenan också. Introt på U Smile började spelas och ett leende spreds sig på mina läppar.

-

Jag drack upp det sista av vattnet och kollade bort mot Jasmine. ”Du var duktigt idag..” muttrade jag och hon log.


”Tack Justin” jag log tillbaka och satte mig sen upp i soffan. Min mobil plingade till. ”Melanie Älskling!” lös det upp på skärmen. Jag ryckte på axlarna och la ner mobilen igen. Orkade inte svara. Jag kollade sen upp och mötte Jasmines bruna ögon. ”Ska du inte svara eller?” sa hon drygt och jag suckade. ”Orkar inte nu” mummlade jag. ”Justin, du har iggat henne och hennes sms i 1 månad nu! Du har kanske svarat på 5 samtal av 20! Är det inte dags att börja bry sig lite om Melanie? Ha?” hon var riktigt sur. Det märkte jag. Typiskt Jasmine att vara ”Ta vara om det du har” tjejen.

”Men jag kanske inte orkar, jag har ett jävligt tidspressande schema, okej? Och vafan, jag om någon borde veta om jag bryr mig eller inte!” röt jag och ställde mig snabbt upp. Jasmines ögon var hotfulla och jag visste inte om jag skulle fortsätta käfta emot. ”Justin. Bryr du dig? Bryr du dig om Mel när du iggar hennes sms och samtal. Bryr du dig när du inte kan ta kontakt med henne. Bryr du dig när du inte ens hälsar på henne på två jävla månader, och din tour är klar om ytteliggare två månader. Bryr du dig då Justin? Gör du det?” hennes röst sänktes och hon långt ifrån skrek på mig. Jag visste inte vad jag skulle säga. Hennes ord vad så äkta. Det var så sant det hon sa.

Jasmine höjde på ögonbrynet och jag mummlade något tyst som liknade ”Jag vet inte” men Jasmine hörde antagligen inte det. ”Väx upp Justin, väx upp för i helvete!” röt hon riktigt surt innan hon lämnade rummet med en hård smäll. Kanske hade hon rätt. Jag brydde mig kanske inte.

MELANIE'S PERSPEKTIV;

"Asså han svarar inte på mina Sms!" Röt jag och Caroline ryckte på axlarna. "Han har ju tour, så han kanske inte hinner? Kanske har konsert.." jag bet mig löst i läppen och suckade. "Men han har ju inte svarat mig på kanske.. Hm.. 2 veckor!?" sa jag surt och glodde ut genom det stora fönstret. Jag och Caroline satt hemma i mitt nya hus här i London. Det var exakt 7 veckor sedan jag flyttade, nästan 2 månader. Just nu var Caroline och hälsade på mig här i London. Hon kom iförgår och ska åka hem på söndag. Alltså om 4 dagar. Väldigt kort tid tillsammans, men i alla fall något.

Vad vill du göra då?” undrade jag och ett leende spred sig på Carolines läppar. ”Nu när vi är iLondon, så måste vi shoppa!” jag började le samtidigt som jag nickade. ”Ja, såklart vi ska!”

1 timma senare så var vi mitt i Londons köpcenter. ”Ska vi gå in på H&M, har aldrig varit där!” sa Caroline häpet. ”Haha va? Det kommer ju ifrån Sverige!” sa jag med ett leende. Hon nickade. ”Jag vet, coolt att du är född där!” jag började skratta och nickade sen mot H&M. ”Ska vi in eller?” hon flinade och nästan sprang in. Kanske 1 timma senare kom vi ut med minst 20 påsar var (Okej inte bokstavligen, men minst 5 stora påsar hade vi!)


När vi satt oss på ett litet café så ser jag hur det plöstsligt blixtrar till. Jag vänder mig snabbt om och möter tre kameror uppe i mitt fejs – Åh nej, paparazzis!


Dååååååååååååligt..

Funderar på att avsluta denna novellen vid 50, vad tycker ni? Ska vi inte starta upp en ny HELGRYMM novell istället?♥


Postat av: Gabbi

jag håller med tycker att denna novellen är hel grym men det skulle vara roligt med en ny novell :D

2011-07-16 @ 14:35:17
Postat av: Johanna

mer mer :D

2011-07-16 @ 14:51:11
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: REBECCA - i will never say never

men gör isåfall ett as bra slut :)

2011-07-16 @ 14:58:45
URL: http://rebeccasvenssonn.blogg.se/
Postat av: Anonym

neeejee slluta på typ 55 snällla skiiiit gryyym duu ärrrrr

2011-07-16 @ 20:09:02
Postat av: Sandra

NEEEJ!! Avsluta inte vid typ 50 :( Jag tycker denna är aaaas bra! Så du fåååår innnttteeeeee avsluta den än..

2011-07-16 @ 21:10:42
Postat av: Anonym

har en fråg: jag märkte att du användet bilder på selena och sen skrev du att han har varit tillsammans med henne (alltså i novellen)och nu anväder du bilder på henne är det selena eller MELANIE? har något i mmot selena har alltid haft det

2011-07-16 @ 21:16:55
Postat av: Thi

awesome bra.



Håller med gabbi om novellen.



Längtar till mer drama typ. <3<3<3

2011-07-16 @ 23:54:04
Postat av: elin

Vist kan du det, men då får du göra ett asgrymt slut först :P :D

2011-07-17 @ 00:50:43
URL: http://lovestoriessnoveller.blogg.se/
Postat av: lp

håller med, fast det måste sluta RIKTIGT BRA ISF ^^

2011-07-17 @ 02:26:32
Postat av: keyana

skriv klart MFG! :)

2011-07-17 @ 16:30:47
Postat av: cecelovejustin

Älskar novellen så skriv klaaart :-)

2011-07-17 @ 22:49:08

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: