My Favorite Girl, Chapter 19 - You can't meet her anymore..



- Får jag igen kram? , viskade jag i hennes öra. Hon rös till och la upp armarna runt min nacke och kramade om mig. Hon släppte långsamt taget om mig , medans mitt tag om henne hårdnade.
- Justin , du mosar mig , sa hon retsamt och jag släppte henne motvilligt. Hon vinkade hejdå och stängde dörren bakom sig. 
Kvar stod jag i den långa hotellkoridorren och försökte reda ut mina tankar. Började jag få känslor för Meliane?


MELANIE'S PERSPEKTIV:

Såfort jag stängt dörren så lutade jag huvudet mot dörren och gled sakta ner på golvet där en stor, vit matta var placerad. Jag slöt ögonen och suckade. Jag hade inget och dölja för mig själv, jag gillade Justin. Mer än en vän. Dom dagarna vi spenderat innan Selena kom, dom var underbara. Och jag visste att jag var tvungen att förtränga mina känslor, ville inte skapa problem. Dessutom var jag ingen som snodde andras killar, och Selenas kille.. Är Justin.
- Är du här? Hörde jag Carolines ljusa stämma säga. Jag kollade snabbt upp och möttes hennes klarblåa ögon.
- Har det hänt nåt? , frågade hon oroligt och flög ner på golvet bredvid mig. Jag suckade.- Nejdå , svarade jag och försökte dra upp munnen i ett leende. Vi det här laget skulle jag egentligen vara överlycklig för att få berätta för min bästa vän att jag hade stått länge och kramat killen jag gillade. Men problemet var ju att alla känslor och allt som hade hänt mellan mig och Justin , verkade bara betyda att vi var vänner. För han hade väl inte sånna känslor för mig som jag hade för honom?
- Mel , sa hon med en bestämd ton.
- Okej , okej men det är bara så sjukt pinsamt att berätta , mumlade jag fram och jag kände hur rodnaden steg på mina kinder.
- Jag gillar Justin , viskade jag fram och det brände i mina kinder som aldrig förr. Han hade ju flickvänn , vafan höll jag på med?!
Caroline satt tyst bredvid mig och det verkade som om hon försökte ta in det jag sagt.
- Mel , han har flickvänn , sa hon och hennes blick var fast svetsad på den vita mattan. Jag nickade svagt och jag lutade mitt huvud på Carolines axel.
- Jag vet inte vad jag ska göra , viskade jag fram och jag kände hur tårarna började rinna nerför mina kinder.
- Gumman , viskade hon tillbaka och drog in mig i en kram.
Hon höll om mig hårt och strök mig över håret. Plötsligt ringde min mobil.
- Ska jag svara? , frågade Caroline och jag nickade. Hon släppte taget om mig och jag kände kylan slå till där Carioline suttit. Jag torkade mina våta kinder med tröjärmen. Den vita tröjkanten blev snabbt svart färgad och jag ställde mig upp för att gå mot toaletten.
- Hej , det är Caroline , var det enda jag hann höra innan jag stängde badrums dörren bakom mig.

Jag ställde mig framför spegeln och drog undan det hår som fastnat i ansiktet. Sen började jag tvätta bort mascaran. Jag skrubbade noggrant ansiktet och torkade det sedan med hotellets silkets lena handduk.
Jag samlade ihop mitt mahognybruna hår i en tofs.
- Justin du lyssnar ju inte! , hörde jag plötsligt Carolines ljusa röst säga och det verkade som om hon var upprörd.
Jag la försikigt örat mot badrumsdörren för att höra bättre.
- Jag tror verkligen inte att det är en bra idé att du och Mel träffas mer , fräste hon fram och jag ryckte till. Tanken träffade mig som ett slag i magen.
- Det är nog bäst om ni försöker glömma varandra , iallafall Mel , jag klarar inte av att se henne såhär olycklig , sa hon sedan lite lugnare. Kanske hade hon rätt , jag skulle nog vara lyckligare om jag slapp se Justin och Selena tillsammans.

JUSTINS PERSPKETIV:

När Carolins ord äntligen uppfattades av min hjärna , visste jag inte vad jag skulle göra. Att aldrig få höra mer från Melaine , var en hemsk tanke.
- Snälla Justin. Carolines stämma fick mig att vakna till igen och jag harklade mig.
- Men varför kan jag inte umgås med henne , vänner som vänner liksom? , jag trodde inte ens på mig själv när jag sa det där.
- Justin , hon har mer än "kompis" känslor för dig , fattar du hur jobbigt det är för henne , och jag skulle inte sagt det till dig , sa hon och hon lät lite skamsen. Jag hann inte svara henne innan hon fortsatte. - och hon kommer nu , måste lägga på.
Det började pipa i telefonen och jag slängde iväg den mot den stora vita dubbelsängen. Den studsade några gånger på den mjuka sängen innan den föll med ett duns i marken.

Ojdå! Detta var ju inte bra :o Men...
KOMMENTERA! :D♥

Postat av: josefine

Grymt! Awesome!!

tycker man borde få minst två till idag :D hihi snäääääällaaaa..

Meeeer!!!

2011-06-06 @ 13:27:23
URL: http://dealwithit.devote.se
Postat av: Johanna

mer mer :D

2011-06-06 @ 13:49:22
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: Anonym

kort :( men mer!!!!!

2011-06-06 @ 13:50:53
Postat av: Anonym

uuuuuj, meeeeeeeeeer!

2011-06-06 @ 13:51:46
Postat av: Josefine

Sv: Vad kul att du tyckte så! Älskar eran blogg också!



/ Kram Josefine!

2011-06-06 @ 14:06:55
URL: http://jdbdreams.blogg.se/
Postat av: ebba :)

lovelovelovelove <3

grymmish! mer idag?

2011-06-06 @ 14:54:39
URL: http://ggalenpannan.blogg.se/
Postat av: Julia

Naaw,fett synd om Mel :( tycker så synd om hënne,hoppas att dem kommer kunna träffas ändåå ;)

2011-06-06 @ 18:08:22
URL: http://juliagarcia.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: