My Favorite Girl, Chapter 31 - Hey Grandma..

"Förklara vad?! Jag vet redan ALLT Justin. Det spelar ingen roll vad du säger, historian kommer inte förendras! Kan du snälla gå? Om du nu bryr dig om mig, då hade du gått. Då hade du gjort det jag ville, och det jag vill är att du ska GÅ!" Röt Mel och nu lät hon riktigt sur. Jag suckade och nickade lite samtidigt som jag ställde mig upp. Caroline gav mig inte ens en blick medans Mel borrade in sin blick i mig. Jag ryckte löst på axlarna och gick tyst ut ur rummet. Jag stannade upp vid dörren och granskade Melanie en sista gång, innan orden flög ut ur munnen på mig. "Jag älskar dig"

MELANIE'S PERSPEKTIV;
Nästa dag vaknade jag av att pappa väckte mig. Jag öppnade sak ta ögonen och log lite. "God Jul älskling" pappa log svagt och jag skrattade till lite. "God jul" Men plötsligt brast allt. Jag kom och tänka på igår, då mitt liv var ett helvete. Jag bet mig löst i läppen för att inte börja gråta ännu en gång. Konstigt nog så lyckades jag. "Vad är klockan?" sa jag tyst och han kollade ner på sin arm där hans klocka satt. "Halv 10, mormor och morfar kommer vid 2! Och farmor kommer också då. Och sen kommer resten av människorna vid 5! Så upp med dig nu" jag nickade lite och granskade pappa länge. "Det var lite mer än fyra år sen mamma dog.." sa jag tyst och pappa nickade. "Jag vet, men tänk inte på det älskling!" jag log lite snett och sträckte sen på mig. Jag ställde mig försiktigt upp och pappa gick ut ur rummet. Jag gick bort till garderoben och drog fram rena underkläder och gick sen in på mitt badrum. Jag drog snabbt ner en handduk samtidigt som jag tog av mig kläderna. Jag gick försiktigt in i dushen och satte på vattnet. Efter 20 minuters dushande så gick jag ut ur dushen och virade in håret i en handduk. Jag tog min handduk och torkade snabbt igenom kroppen innan jag drog på mig underkläderna. Jag gick sen fram till spegeln och tog upp tandborsten. Jag satte på tandkräm och började sen borsta dom.
Jag öppnade garderobs dörren och granskade mina kläder länge. Vad kan jag ha på mig? Tillslut fick det bli en röd klänning. Den satt i små volanger med en svart rosett på sidan. Jag drog snabbt på mig den och tryckte sen ner fötterna i ett par svarta stilletklackar. Jag drog ut håret från handduken och började sen föna igenom det. När jag var klar så drog jag fram min rosa plattång. Med ett suck började jag långsamt platta igenom det långa håret. Efter ca 1 timma så var jag klar med hår och smink. Jag satte sen på mig en röd tomte luva och kollade mig själv i spegeln samtidigt som jag började skratta åt spegelbilden. Jag tog sen en bild på mig själv och skickade ett meddelande till alla kontakter där det stog "God Jul sötnosar" Jag fick snabbt ett svar av Caroline. "GOD JUL ÄLSKLING!!!!" jag började skratta lite men orkade inte svara, så jag la istället ner mobilen.
Kvällen kom och dom flesta hade kommit. Mormor, morfar, farmor, mina kusiner och doms föreldrar och så vidare. Det var kul att alla kom till oss, dom flesta kom ju från Sverige. Men det var endå något som fattades. Eller någon. Och jag vet vem. Men jag kunda inte erkänna det för mig själv. På tv gick någon konstig repris på Barack Obama, alla hans julminnen. Plötsligt dök en person upp. En person som jag mycket väl kände igen. Han sjöng en julsong för Barack och hans familj. Justin..
Han var så liten och oskyldig. Så söt och fin. Så underbar. Plötsligt kände jag en tår sakta rinna ner för kinden. Det kom bara fler och fler. Fan att jag ska var så känslig. Till slut blev det för mycket. Jag sprang snabbt upp på mitt rum innan någon han se mig. Jag gick ut på min balkong och sjönk ihop i en stol. Tårarna bara fortsatte rinna och rinna.. Jag kollade bort mot Justins mormor och morfars hus. Det var släkt. Och helt tyst. Antagligen firade dom jul hos någon annan. Men Justins rum var tänt. Och det var någon där. Det kan väll inte vara..
"Melanie?" jag vände mig snabbt om och mötte två nyfikna ögon. "Hej mormor.." hon suckade och satte sig brevid mig. "Vem är han?" jag kollade bort från henne och upp på stjärnorna. Var jag så förutsägbar? "En kille" hon skrattade lite. "Jo, jag fattade det.. Hade inte tänk mig att mitt barnbarn skulle börja dejta tjejer" jag började skratta lite svagt och satte mig närmre henne. Jag lutade huvudet mot henne och hon strök sin hand försiktigt över mitt huvud. "Nå, berätta nu! Vad har han gjort min lilla pudding?" ännu en gång började skratta och mötte nu hennes blick. " Han valde en annan, framför mig.." jag bet mig löst i läppen. "Träffade henne i smyg, smsade och så. Han var ihop med henne innan han blev tilsammans med mig. Men han kom till mig igår, sa att han ångrade det." ännu en gång tog jag ett djupt andetag för att fortsätta. "Så han gjorde slut med henne, bara för att bevisa.. Att det var mig han älskade, men jag vet inte..om.. jag är redo!" jag kollade ner mot Justins rum och nu var det släckt. Det var ingen där. Han hade gått. Vem försökte jag lura? Jag hade endå inte vågat gå dit. Jag vände upp blicken och mötte mormors igen. "Han verkar vara en bra pojk , som ångrar sig" jag nickade lite. "Jag ska låta dig få tänka nu gumman" hon kysste mitt huvud och lämnade sedan min balkong. Hon stängde försiktigt dörren efter sig. Men jag hann knappt andas innan jag hörde någon ropa på mitt namn. Men nu var det utifrån. Jag ställde mig snabbt upp och kollade ner för balkongräcket. Oh nej.. Men det är endå något som säger ja.

Ganska tråkigt! Haha, men nästa del kommer vara AWESOME! Jag lovar :D Hihi, ska börja med det nu! Och btw, Fanny har börjat igen! Hon har redan skrivit massa delar ;)
Och erkänn bra upptadering? :D

Postat av: Anonym

Jaa!! Meeeer!!!!!!!!

2011-06-23 @ 22:26:21
Postat av: Anonym

Mer mer mer mer !!! ;)

2011-06-23 @ 23:00:30
Postat av: TY

OHHYEAA babygirlss ;) Hahha skitbra tjejer/tjejen fortsätt så så kommer eran blogg bli den kändaste i världen :D

2011-06-23 @ 23:16:51
Postat av: josefine

grym uppdatering! :D fortsätt så!!!!

AWESOME!!!

2011-06-23 @ 23:19:22
URL: http://dealwithit.devote.se
Postat av: Emma

Awesome! Så bra du skriver allså. Ville bara forsätta läsa mer och mer och mer kan inte sluta att läsa för den bloggen och novellen är bäst!!!!!



XD AWESOME

2011-06-23 @ 23:29:24
Postat av: jennie

mer as grmy !!!! så spännande <3

2011-06-23 @ 23:39:16
Postat av: Jussan (: <3

super bra !!! :D

lägg upp ett nytt kapitel idag !! kan inte vänta! :)

2011-06-24 @ 00:03:26
Postat av: Johanna

mer :)

2011-06-24 @ 00:13:04
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: Karin

Asss grymmt!

Och nej det här kallar jag inte bra uppdatering - jag kallar det AWESOME! :D

2011-06-24 @ 00:13:05
URL: http://kaaaarinn.blogg.se/
Postat av: sabbe

MER! :D

2011-06-24 @ 00:22:53
Postat av: Anonym

MER MER MER !!! :D.

As spännande ju !

Ett till ikväll, snälla! :D.

2011-06-24 @ 00:37:03
Postat av: Julia

Sjukt bra uppdatering! I LOVE it! :D

Grymt kapitel btw :P

2011-06-24 @ 00:53:50
URL: http://juliagarcia.devote.se
Postat av: Ebba:)

Helt. jävla. Awesome.

2011-06-24 @ 10:09:38
URL: http://Http://Bbieberlovestory.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: