My Favorite Girl, Chapter 11 - A la fans!

"Ingen anning, glömde min mobil hemma" hon nickade samtidigt som hon drog upp sin och granskade den ett tag och la sen ner den igen. Jag kollade menande på henne och hon mötte min blick. "Halv 9, vi börjar om en halvtimma" mummlade hon och jag nickade lite samtidigt som jag började skratta lite. Även fast vi inte känt varandra så länge, så förtsod vi varandra ganska bra. Och jag har lärt känna många bra människor, och jag bor i ett fint hus. Har till och med fått träffa en tonårsidol! Detta kommer nog bli ganska kul. Hoppas bara att vi stannar här lite längre en vad vi brukar göra.

Jag drog åt mig en bricka och la ner den på bänken som man drog den på. Bambatanten la på lite mat, köttbullar och kokt potatis, helt okej endå. Jag tackade lite och tog ner en bubbelvatten. Jag vände mig sen om och gick fram till bordet där Caroline, Chaz och Ryan satt vid. Jag log lite och satte mig se ner. Dom vände sina blickar emot mig och Ryan och Chaz började skratta lite nervöst. Jag kollade frågandes på dom med dom sa inte ett ord. "Vad?" mummlade jag. "Nä, inget. Vi tar det senare.." Ryan var snabb på att svara, men jag var lika snabb. "Jo men säg, ni ser ju ut som två kycklingar?" fortsatte jag och Chaz suckade. "Tjejen, det var inget.." Caroline vände sin blick emot mig och granskade mig länge. "Jag säger sen, det lovar jag!" Sa hon och jag nickade. "Okej.." mummlade jag och började äta lite. Samma sak med dom andra. När jag frågat Ryan och Chaz varför dom varit frånvarande ifrån Kemi lektionen så hade dom samma svar, försenade. Jag och Caroline hade bara suckat och gått iväg.

"Föressten tjejer, vi har två frågor till er!" Utbrast Ryan helt plötsligt. Jag kollade upp på honom med en frågande blick, samma sak med Caroline. "Ja, det går vi ju inte glömma" sa nu Chaz med ett leende. Ryan suckade och kollade på Chaz och vände sen tillbaka blicken till oss. "Vi tänkte åka till stranden och chilla idag, jag, Chaz, Justin och en annan hel grym tjej! Vill ni hänga på eller?" Ryan log lite samtidigt som han sa det och jag ryckte lite på axlarna. "Visst, är du på Carro?" Carro, som jag precis börjat kalla henne, varför? Det vet jag inte, kollade mot mig och skrattade. "Sist någon kallade mig för Carro var när jag gick i trean, men aja! Såklart jag hänger med" Hon log lite och dom alla nickade. "Bra, och till fråga två. Som ni säkert vet, så åker ju Justin på Fredag! Han ska till ATL, och sen vidare till NY" fortsatte Ryan. Vi nickade intresserat mot Ryan som log stolt. Vi vände sen blicken mot Chaz eftersom det tydligen var hans tur att fortsätta. "Japp, och Justin bjöd med oss, bara över helgen! Så det vore grymmt om ni två ville följa med?" Chaz log lite nervöst när vi båda satt och stirrade på honom.

" Asså, ni behöver inte följa med!" Fortsatte Chaz och vi nickade ivrigt. "Jo, omg! Är du allvarlig?" Caroline blinkade till några gånger och jag öppnade munnen för att börja prata jag med. "Ja, eller hur! Fan asnice" jag kollade mot Caroline och vi möttes i en hive five. "Fan vad grymt! Och Justin betalar så klart allt!" Ryan log stolt när han sa det sista och jag suckade. "Det behöver han ju inte göra" jag vände mig mot Caroline som skakade på huvudet. "Nej, precis! Vi kan betala själva!" fortsatte Caroline. Killarna började skratta och vi skulle precis säga något innan dom hyshade oss. Vi log lite och fortsatte sen prata. Vi satt för det mesta och pratade om resan, tänk om jag eller Caroline under några omständigheter inte skulle gå åka med? Hemska tankar.

När skolan, efter sin tid, var slut så blev det ett väldigt stohej. Alla skrek. Det var helt galet. Nu undrar ni antagligen varför. Jo, för att vårat pucko till vän kommer till skolan. Jo, Justin Bieber. Och när halva skolan består av skrickade småbarn så var ju inte det så smart. När vi äntligen tagit oss till Justins bil så satt vi under tystnad och väntade på att Justin skulle komma tillbaka. Han hade stannat och skrivit aoutgrafer med Kenny och lite så. Längst bak satt Caroline och jag, framför oss satt Chaz och Ryan. Och längst fram satt Kenny och Justin. Eller ja, där skulle dom sitta. Justin hade en väldigt stor bil, sju sätten. Så det var tur eftersom vi alla fick plats då. " Åh, vilken tid dom tar!" Ubrast Ryan och suckade. "Ja, eller hur!" instämmde Chaz. Jag och Caroline började skratta lite medans killarna började starta en diskution om alla gånger då Justin vart seg medans jag och Caroline satt och skratta åt doms dåliga humor. Efter drygt 15 minuter kom Justin äntligen till bilen med Kenny brevid säg. Han log stolt och kollade bak mot oss. "Fan vad du var sen då" mummlade Ryan.

"Pfft, bara för att jag bryr mig om mina fans" stönade Justin och satte sig tillrätta i sättet. Kenny började skratta, och samma sak med mig och Caroline. "Så, vem ska jag köra till först? Antar att vi ska hämta badkläder till er alla" fortsatte han och Ryan var snabb på att svara. "Mig! Då kan ju Mel också gå av där eftersom vi är grannar!" jag kollade mot Ryan och sen mot Justin och log. "Ja, det blir nog bäst så" sa jag och Justin nickade. "Okej, då kör vi" sa Justin och började köra frammåt.

Tråkig del! Ja, jag vet! Men se den ifrån den ljusa sidan, vi går frammåt! Och sen så har jag planer inför doms lilla resa! Och vad händer på stranden? Stay tuned!

Och tack för alla söta kommentarer, ärligt! Jag och Elma ÄLSKAR DOM! You make my day bby's! Och såklart, glöm inte att vara ännu mera gulliga än vad ni redan är, kommentera! :D ♥
(No pic):







Postat av: Johanna

mer mer :D

2011-05-18 @ 21:51:22
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: sofia

jättebra! meeeeeer :D

2011-05-18 @ 22:07:47
Postat av: Anonym

meeeeeeeeeeeeeer!

2011-05-18 @ 22:43:07
Postat av: Anonym

vad heter bloggen som ni la upp igår en tjej som började med ngn novell? den hette ngt med justdream

2011-05-18 @ 23:02:47
Postat av: Madeleine

GRYMT AS USUAL

2011-05-18 @ 23:57:31
URL: http://karinbeatrice.blogg.se/
Postat av: Anonym

skit bra kapitel :D längtar tills nästa xD

2011-05-19 @ 14:18:26
Postat av: jennie

skit bra <3 <3 <3 :)

2011-05-19 @ 15:58:06
Postat av: Anonym

super bra :D

2011-05-19 @ 16:06:11
Postat av: Stina

jätte bra meeer :)

2011-05-19 @ 17:37:54
URL: http://novelljustin.blogg.se/
Postat av: Cassandra

OMG !

SUPERBRA!

JAG LÄSTE FÖRSTA KAPITLET O KUNDE INTE SLUTA!

BRA JOBBAT , LÄNGTAR TILL NÄSTA KAPITEL:)

2011-05-22 @ 15:55:03
URL: http://www.CassandraIbrik.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: