My Favorite Girl, Chapter 12 - The game is on!

"Pfft, bara för att jag bryr mig om mina fans" stönade Justin och satte sig tillrätta i sättet. Kenny började skratta, och samma sak med mig och Caroline. "Så, vem ska jag köra till först? Antar att vi ska hämta badkläder till er alla" fortsatte han och Ryan var snabb på att svara. "Mig! Då kan ju Mel också gå av där eftersom vi är grannar!" jag kollade mot Ryan och sen mot Justin och log. "Ja, det blir nog bäst så" sa jag och Justin nickade. "Okej, då kör vi" sa Justin och började köra frammåt.



"Sist en i är en Loser!" Utbrast Chaz när vi gått ur bilen och var på väg ner till stranden. "Eller vi väntar tills vi kommit fram!" Chaz log lite och alla skrattade lite åt hans dåliga humor. Chaz och Caroline gick och pratade lite längre fram, medans jag gick lite längre bak med Justin och Ryan. "Hörde att ni ville följa med till ATL och NY? Skit kul!" Justin log mot mig och jag besvarade hans leende. Ryan hostade till lite och en tysnad spred sig mellan oss. "Åh, det är bara kul! Men jag och Car.." jag han inte fortsätta innan Justin ryckte in lite. "Kan betala själva, jag vet. Men jag vill betala. Så inget mer tjöt om det!" Justin försökte se sur ut, men jag såg hur hans mungipor sakta drog uppåts. "Okej, Bieber, tack antar jag." Justin flinade stolt mot mig eftersom hans precis vunnit diskutionen som inte fanns. Jag kollade framåt och möttes av ett stort hav. Det hade tagit oss ett tag att komma hit, men det var det värt. Det var väldigt fint. Och sen så var det inte så jätte mycket folk. Kenny valde att stanna kvar i bilen, så skulle vi bara smsa om det var något. Längst den steniga vägen så var det höga träd med små vita och rosa blommor i. Det såg nästan ut som en scen tagen ur "Bröderna lejonhjärta".

"Ey, killar! Det är massa folk här!" Chaz kollade otåligt på oss och vände sen ut blicken mot alla människor. " Hur gör vi?" fortsatte Chaz. "Varför kan vi inte vara här för det? Jag har inget.." jag blev tyst när jag såg Justins snea leende mot mig. Han såg så sårad ut men samtidigt lycklig, men han försökte att dölja det. Men jag såg, att det fanns någon ont bakom hans leende. Av det jag märkt, så känns det som om han inte alltid gillar att vara känd. "Ååh, just det. Jag glömde" sa jag ursäktande men Justin skakade bara på huvudet. "Haha vadå? Det är lätt att glömma, men hur ska vi göra då? Det är ju inte så farligt!" mummlade Justin och Chaz och Ryan nickade samtidigt. "Nej, vi får se hur det går helt enkelt.. I värsta fall så ringer vi ju bara Kenny?" Chaz la den största betoningen på Kenny och Ryan nickade instämmande. "Eller hur!".

Vi hade tillslut bestämt oss för att gå till stranden. Killarna hade gått och bada, medans jag och Caroline lagt oss ner för att sola. Plötsligt hörde vi hur någon skrek på killarna, åh nej. Jag kisade lite med ögonen och såg en tjej i vår ålder med långt brunt hår. Att hon skrek Justin var bara onödigt. Men det spelar endå ingen roll, han var redan upptäckt. Fansen hade kommit då och då. Men det var inte galet, som tur var.

Men det kanske också berodde på att ingen visste att han skulle vara här. Så det var inga förberedda fans inte. Och där hade vi också tur. Jag kollade mot tjejen som precis ropat Justins namn och suckade lite. "Men hej tjejen! Vilken tid det tog!" Justin log brett när han sa det och jag kände lite lättnad, det var inget fan igen. Antagligen tjejen som Ryan och Chaz pratade om. Caroline kollade frågandes på tjejen och sen vidare på mig. "Och hon är?" Mummlade Caroline ganska tyst, antagligen för att dom inte skulle höra. Jag såg hur Justin sprang upp på land och omfamnade henne. Hon skrek till, såklart, han var ju alldeles blöt. "Ingen anning" jag kollade mot Caroline och hon nickade som svars.

Jag kollade sen tillbaka och såg att Ryan och Chaz hälsade på henne. Justin tog sen tag om hennes midja och drog henne intill sig, det var väll inte Selena. "Justin! Du är blöt!" Tjöt hon och gick åt sidan. Han började skratta och vände sen blicken mot oss. "Ah just det" sa han tyst och kollade mot tjejen, som fortfarande för mig var okänd. Justin tog hennes hand och drog med henne bort till oss. När dom kommit fram till oss så såg jag ett svagt leende på tjejen som nu stog brevid Justin och täckte hela solen. Jag blinkade till och drog upp mina solglasögon för att sedan dra fram min hand för att hälsa på vem det nu än var. "Hej, Melanie heter jag!" jag ställde mig upp och hon tog glatt emot min hand. "Hej, jag är Caitlin, kompis till Justin!" ett varmt leende spred sig på hennes läppar och hon vände sig sen mot Caroline. "Hej" sa Caroline torrt. Som om hon hade något emot henne. Jag kollade frågandes på henne men hon mötte inte min blick. "Hej, Caitlin" Sa hon fortfarande lika glatt. Hon vände sig sen emot Justin.

"Christian kommer också snart, det var kul att vi fick komma!" sa hon och log stort. Jag kollade undrandes på Caitlin, vem var Christian? "Så klart du får komma hjärtat, när du vill. Synd att du bara är här i två dagar eftersom du åker hem med oss på fredag tillbaka till ATL" Svarade Justin och hon nickade. "Aja, jag går tillbaka till killarna. Och hörrni, kom och bada!" Justin log stort och halvsprang sen tillbaka till Ryan och Chaz. Caitlin som hon hette föllde han med blicken, och när han var framme vid killarna så tittade hon tillbaka på oss, som om hon vore doms mamma eller något. "Får jag slå mig ner?" frågade hon och jag nickade glatt. Jag satte mig själv ner på handduken och kollade mot Caroline som nu lagt sig ner och fortsatte sola. Caitlin kollade oroligt på henne, som om hon kunde läsa tankar. Hon suckade lite och satte sig hon med. "Så, hur känner du och Justin varandra då?" jag var tvungen att fråga något, bara för att bryta den tysta pinsamheten. "Vi träffades när vi var mindre, var tillsammans i kanske 7 månader, men det tog slut.." sa hon och jag kollade ursäktande på henne. "Oj, förlåt, jag är ledsen." hon skrattade till lite och skakade på huvudet. "Var inte det. Allt har sitt slut, men det spelar ingen roll. Vi är fortfarande kompisar och båda mår bra över det!" sa hon med ett stort leende. Jag besvarade hennes leende och hon kollade lite nyfiket på mig. "Och du?" jag kollade ner på mina ben och sen upp på henne igen. "Vi träffades igenom Chaz och Ryan, som jag träffade igenom Caroline!" jag märkte hur Caroline ryckte till och kollade upp på mig. Antagligen för jag nämnt hennes namn. Jag kollade med ett leende på Caroline och vände sen blicken emot Caitlin. "Har du med dig badkläder och sånt eller?" hon nickade till svars på min fråga och ställde sig sen upp för att dra ut sin handduk.



Vi låg alla tre på rad och solade, jag och Caitlin hade fått bra kontakt. Även Caroline hade börjat prata lite med henne. Ärligt talat så fattar jag inte vad det är med henne. Plötsligt känner jag hur det börjar droppa kallt vatten på mig. Jag rös till och öppnade snabbt min ögon. "Ta av dig solbrillorna, ni ska bada!" Justin stog precis ovanför mig men jag skakade bara på huvudet. Han drog istället upp mig och samma sak med Ryan och Chaz. Chaz bärde upp Caroline, och Ryan bärde upp Caitlin. "Åh nej Justin, du skulle bara våga" sa jag surt och han började skratta samtidigt som han drog av mig solbrillorna. Han tog ett hårdare grepp om mina armar och ben och slängde ner mina brillor på min handduk. "Justin sluta då!" tjöt jag och han skrattade bara ännu mer. Jag såg hur Ryan och Chaz släppte ner Caitlin och Caroline vid vattenytan. När Justin såg det började han skratta. "Fan vad ni var snälla mot tjejerna då!" skrattade Justin.

Justin sprang bort mot vattnet och jag gjorde allt för att komma loss. Men jag lyckades inte. Han gick jätte långt ut innan han tillslut stannade. "Justin, snälla släpp ner mig" sa jag oroligt och han log varmt mot mig. "Okej då" sa han och släppte mig. Jag kände hur ilskan steg och simmade snabbt upp till vatten ytan. Jag kollade rakt fram, men där var inte Justin. Plötsligt kände jag två armar runt min midja och jag vände snabbt mitt ansikte och såg att det var Justin. "Du vet att du ser väldigt förvirrad ut va?" sa han tyst och andades mot min nacke. Jag började skratta lite och puttade bort honom. "Och du vet att du ser jävligt dum ut va?" Justin flinade lite och tog tag i min arm. Ännu en gång drog han mig intill sig och jag suckade. "Justin, vad vill du?" muttrade jag. "Du ser inte dum ut i alla fall. Bara så duvet så har vi kollat in er när ni solade, ni är riktigt heta" ännu en gång puttade jag undan Justin och han började skratta. "Amen synd att jag inte kan säga detsamma" jag flinade stolt efter att precis satt in en segerdissning. Justin började skratta lite och öppnade sen munnen för att säga något. "Sluta se så stolt ut. Kriget är igång"

TADA! Ett LÅNGT och fräsht kapitel! Vad tycks? :D Och vad har egentligen Caroline emot Caitlin? Ja, stay tuned och se.
Och tack tack och åter tack för alla otroligt fina kommentarer. Jag (Ida) har inte ord för hur underbart bäst ni är. Och jag kan lova att ni är bästa läsarna i världen! Får se om 13 kommer upp idag, ska kolla om Elma orkar skriva den. Aja, puss♥

/Okej, får vi mycket kommentarer så får ni även 13 idag, hihi/


Postat av: Anonym

nice att ni har börjat uppdatera oftare nu :D

MER!

2011-05-19 @ 18:32:43
Postat av: Julia

SJUKT BRA! :D älskar uppdateringen! =)

2011-05-19 @ 19:02:42
URL: http://juliagarcia.devote.se
Postat av: Anonym

skriv mer! :)

2011-05-19 @ 19:05:05
Postat av: Johanna

mer mer:d

2011-05-19 @ 19:14:18
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: jenny

ååh älskar eran novell brudssss! EN TILL IDAG PLZZZZZ

2011-05-19 @ 19:31:55
Postat av: ELLEN

Jätte bra , meer !

2011-05-19 @ 19:37:00
Postat av: Madeleine

GRYMT!

2011-05-19 @ 19:44:22
URL: http://karinbeatrice.blogg.se/
Postat av: rebecca svensson - i will never say never

as bra :D

2011-05-19 @ 19:56:26
URL: http://rebeccasvenssonn.blogg.se/
Postat av: matilda

så sjukt bra!

meeeer:)

2011-05-19 @ 20:09:37
Postat av: sofia

åh riktigt bra! :D

2011-05-19 @ 20:15:44
Postat av: Anonym

mer mer! :)

2011-05-19 @ 20:47:09
Postat av: Stina

jätte bra meeer :)

2011-05-19 @ 21:17:33
URL: http://novelljustin.blogg.se/
Postat av: Stina

jätte bra meeer :)

2011-05-19 @ 21:18:39
URL: http://novelljustin.blogg.se/
Postat av: Anonym

såå bra, grym dissning justin fick där i slutet haha ;)

2011-05-19 @ 21:32:05
Postat av: josefine

Grymaste ever! :D haha snackad dissad justin blev ^^ bäst asså,snääääääälla 13 ikväll också <3

2011-05-19 @ 22:06:34
URL: http://josefinerosto.blogg.se/
Postat av: Marigona!

åÅÅÅÅÅÅÅÅÅ JÄTTE DUKTIGA !! :D

2011-05-20 @ 00:04:57
URL: http://biiieberfever.blogg.se/
Postat av: Bieber Cash

Tjena bruden!

Skitbra (Y)

Me like it A LOT! :D

Hoppas nästa kapitel kommer ut snart! :) <3



Kram Kram <3



//Bieber Cash

2011-05-20 @ 00:51:40
URL: http://biebercash.blogg.se/
Postat av: jennie

skit bra vilken diss han fick i slutet haha nu är det kring LOL

2011-05-20 @ 17:06:29
Postat av: Emma

JÄttebra mer sånt tycker jag. ÄLskar Bloggen

2011-05-20 @ 18:11:37
Postat av: Anonym

Asbra

2011-05-20 @ 19:00:09
Postat av: Josefina

Oh My Fucking Bieber!!! (hej?) älskar uppdateringen som faaan!

2011-05-20 @ 23:51:22
Postat av: Anonym

MORE

2011-05-21 @ 00:35:39
Postat av: Isabella

Snygg, diss snälla en till snart! typ idag, det är jätte kul att ni har börjat uppdatera mer:) den är bara bäst!!!!

2011-05-21 @ 09:09:23
Postat av: jossis

jag tycker att ni kan lägga in ett till inlägg nu för det va två dagar sen ni sa att ni skulle lägga in ett så ja tiden går !

2011-05-21 @ 21:31:53
Postat av: Anonym

Det här var lungt det bästa kapitlet hittills ;D ASBRA!!! :) jag älskar när de får närkontakt ^^

2011-05-22 @ 15:04:50

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: